Menu

Zorgeloosch Scheiden

scheiden?

 

scheiden

 

Onze missie: iedereen een zorgenvrij leven.

Er zijn drie pijlers in het leven: wonen, werken en wederhelft. Valt één van deze weg of zelfs twee? Dan staat je leven op zijn kop.

Wij zien dit vaak bij onze klanten. Na de moeilijke beslissing om te gaan scheiden, is het ook nog de vraag of je wel in je woning kan blijven wonen. Zorgeloosch heeft daarom de unieke combinatie van scheidingsbemiddelaar en financieel adviseur. Al tijdens het eerste gesprek krijgen jullie duidelijkheid over de mogelijkheden rondom jullie woonwensen. En alle afspraken die jullie over de woning maken zijn gegarandeerd uitvoerbaar. Dat is namelijk lang niet overal zo. Banken geven namelijk pas duidelijkheid over de woonmogelijkheden als er een convenant is, terwijl het convenant pas kloppend gemaakt kan worden als er duidelijkheid is over de woning. Wij doorbreken die vicieuze cirkel.

echtscheiding?

 

 

Wij doen er alles aan om de woonwensen te realiseren en begeleiden de scheiding van A tot Zorgeloosch. Dat scheelt stress, tijd en geld.

Voor meer informatie of een gratis intakegesprek https://zorgelooschscheiden.nl/contact

 

Meer over Zorgeloosch

Met Zorgeloosch komen jullie niet voor verrassingen te staan. Het is een totaal concept. Zorgeloosch is in 10 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van scheidingsbemiddeling en financieel advies. Onze 175 energieke specialisten gaan iedere uitdaging aan. Met op dit moment 79 vestigingen is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

 

scheiden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlog

Ieder jaar krijgen zeventigduizend kinderen in Nederland te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Van het aantal samenwonenden eindigt één op de twee relaties in een scheiding. Van alle huwelijken strandt één op de drie.

echtscheiding en kinderen
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.