Zorgeloosch

scheidingsbemiddeling

Zorgeloosch

Bij een scheiding kunnen de emoties soms hoog oplopen. Je toekomst voelt onzeker. Hoe moet dat straks met de financiën, de kinderen en het huis?

Daar zijn wij voor.

Stel je voor, de gesprekken zijn achter de rug en de gemaakte afspraken staan eindelijk op papier.

Nu nog naar de bank om ook het financiële gedeelte van de scheiding te regelen. Daar krijgen jullie te horen dat de gemaakte afspraken niet uitvoerbaar zijn.

Dat willen wij voorkomen. Daarom bieden wij bemiddeling en financieel advies.

Met onze unieke SnelWonenScan kunnen we al in het eerste – vrijblijvende – gesprek aangeven wat er wel en niet mogelijk is met jullie huis en hypotheek. Dat nemen we mee in de afspraken die we maken over inkomen, alimentatie, huis en hypotheek. Wij geven de garantie dat deze afspraken uitvoerbaar zijn: Onze herzieningsgarantie

 

scheiden Zorgeloosch

Voor meer informatie of een gratis intakegesprek https://zorgelooschscheiden.nl/contact

Meer over Zorgeloosch

Met Zorgeloosch komen jullie niet voor verrassingen te staan. Het is een totaal concept. Zorgeloosch is in 10 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van scheidingsbemiddeling en financieel advies.

Wapenfeiten van Zorgeloosch:

  • Meer dan 60 vestigingen, maar we komen ook naar je toe https://zorgelooschscheiden.nl/locatie-overzicht/
  • Onze scheidingsbemiddelaars zijn allemaal MfN registermediator en hebben de accreditatie basis- en familiemediation
  • Keurmerk Financiële Dienstverlening
  • Hoge klanttevredenheid: 5 jaar achter elkaar Independer Award
  • Branchewinnaar Succes Award 2016: Financieel Adviesbranche
  • Één van de snelst groeiende bedrijven, bekroond met een FD gazellen award 2015

 

 

Vlog

Sofie heeft een tijd gevlogd over haar echtscheiding, die vlogs hebben wij afgelopen anderhalf jaar allemaal geplaatst. Maar inmiddels ligt die periode ver achter haar en is ze er klaar mee. ‘Het voelde als een enorme opluchting om alle vlogs offline te halen.’ Hierbij nog een laatste terugblik op haar scheiding:

terugblik op scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.