Menu

Zorgeloosch Scheiden

zorgeloosch scheiden

Iedereen een zorgenvrij leven!

Je zal ze misschien herkennen, de 3 pijlers die je in het leven in balans houden: Wonen, Werk en Wederhelft. Simpel gezegd vallen de kleine en grote dingen waar we geluk uit halen veelal onder deze 3 pijlers. Een kopje koffie in de zon op je balkon, de vakantiefoto’s met jullie peuter of dat positieve bericht over je droombaan!

Valt er één van de drie pilaren weg, dan raak je uit balans en zorgt dat voor stress. Vallen 2 pilaren om, dan staat je wereld op z’n kop. Dit zien we ook dagelijks bij onze klanten. Bij Zorgeloosch streven we daarom naar een Zorgenvrij leven voor iedereen.

Bij een scheiding spelen heel veel zaken tegelijk. Je krijgt te maken met notarissen, advocaten, de belastingadviseur, noem maar op. Dit maakt een scheiding vaak niet alleen een verdrietig proces, maar ook extreem complex.

Bij Zorgeloosch heb je geen last van 13 verschillende loketten, maar krijg je één aanspreekpunt. Daarbij werken we als enige in Nederland met de unieke combinatie van een scheidingsbemiddelaar én een financieel adviseur. Vanaf het eerste gratis kennismakingsgesprek zitten zij samen bij je aan tafel.

Al heel snel beantwoorden we de 2 belangrijkste vragen: “wie kan er in het huis blijven wonen?” en “hoe regelen we de zorg voor de kinderen?”. Dit geeft rust, duidelijkheid en zekerheid. Door de nauwe samenwerkingen met onze externe partners zoals ING en Rabobank, zijn wij in staat om je onze Ge-WoonZeker garantie te geven. Zo garanderen we dat het scheidingsconvenant wordt goedgekeurd door de rechtbank en de bank. En niet na 1,5 jaar, zoals gebruikelijk, maar binnen 4 maanden. Dat is uniek en geeft energie voor een nieuwe start.

Meer weten over Zorgeloosch? Op onze website krijg je antwoord op al jouw vragen over scheiding.

 

Zorgeloosch scheiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlog

We kregen de vraag: Waarom verdwijnen liefde en respect uit je relatie? Deze vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden maar Roos Boer heeft een heel mLees verder > scheiding liefde en respect
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.