Menu

Fiets- wandel- en ontspan weekend met singles

weekend weg met singles

Ga het weekend van 1 september weg met singles

Een heerlijk weekendje ontspannen met singles in de nazomer. Hoe fijn is dat?

Je begint dit weekend op vrijdagmiddag met een welkomstdrankje, voordat je kan genieten van een drie gangen maaltijd en een gezellige avond met elkaar. De zaterdag fietsen we knooppunten route van ongeveer 40 km, door het mooie landschap van Vlaams en Nederlands Brabant.
Na deze inspanningen is het tijd om te ontspannen! En kun je o.a. gebruikmaken van het zwembad of je gaat naar het mooie sauna complex, met fijne tuin, voor dat we ons volgende 3 gangen diner krijgen.

Je overnacht dit weekend in een sporthotel, met heel veel faciliteiten.

Na een heerlijk ontbijt, staat zondag nog een wandeling op programma.

Vrijdag kun je ook al veel eerder komen, je hebt al toegang in het sauna en zwembad.

De prijs is €170,- (voor leden €145,-)  incl. 2x ontbijt buffet, 2 x diner, 1 x lunchpakket  & welkomst drankje.

Kijk op Go-Out! voor meer info.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 4 = vier
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.