Menu

Zin in een filmpremière met singles?

filmpremière met singles

Go-Out! is een activiteitenclub voor singles van 35+  met actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn alleenstaand en tussen de 40 en 55 jaar. De interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, party, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Dus daarom Go-Out!

Op 22 september organiseert Go-Out! een filmpremière met singles in Utrecht. Zin om mee te gaan??

Kijk eens verder op Go-out!.nl

Vraag jij je ook weleens af hoe het is om over de rode loper van een exclusieve filmpremière te lopen?

Kom dan met ons mee naar een film première op de 37e editie van het Nederlands Film Festival in de Stadsschouwburg in Utrecht en laat je verrassen.

We ontmoeten elkaar om 19:00 uur aan de bar om elkaar beter te leren kennen voordat ze gezamenlijk de voorstelling gaan bekijken.

Een van de meest succesvolle Nederlandse films krijgt een vervolg als serie, misschien wel de beste Nederlandse serie van komende winter, en jij kunt behoren tot het exclusieve gezelschap dat de eerste delen van de serie als eerste te zien krijgt tijdens de NFF. Onder de cast & crew, die aan de series hebben meegewerkt, bevinden zich 8 gewonnen Gouden Kalveren en 14  gooien kalf nominaties.

Wij nodigen je graag uit voor deze exclusieve voorvertoning van de eerste twee afleveringen.

De rode loper en de aanwezigheid van de acteurs en filmmakers in de zaal zorgen voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Na de voorstelling is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de regisseur en castleden van de serie.

Aansluitend kunnen we, onder het genot van een drankje, deze fantastische avond nog even nabespreken.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 + vijf =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.