Menu

Zin in een filmpremière met singles?

filmpremière met singles

Go-Out! is een activiteitenclub voor singles van 35+  met actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn alleenstaand en tussen de 40 en 55 jaar. De interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, party, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Dus daarom Go-Out!

Op 22 september organiseert Go-Out! een filmpremière met singles in Utrecht. Zin om mee te gaan??

Kijk eens verder op Go-out!.nl

Vraag jij je ook weleens af hoe het is om over de rode loper van een exclusieve filmpremière te lopen?

Kom dan met ons mee naar een film première op de 37e editie van het Nederlands Film Festival in de Stadsschouwburg in Utrecht en laat je verrassen.

We ontmoeten elkaar om 19:00 uur aan de bar om elkaar beter te leren kennen voordat ze gezamenlijk de voorstelling gaan bekijken.

Een van de meest succesvolle Nederlandse films krijgt een vervolg als serie, misschien wel de beste Nederlandse serie van komende winter, en jij kunt behoren tot het exclusieve gezelschap dat de eerste delen van de serie als eerste te zien krijgt tijdens de NFF. Onder de cast & crew, die aan de series hebben meegewerkt, bevinden zich 8 gewonnen Gouden Kalveren en 14  gooien kalf nominaties.

Wij nodigen je graag uit voor deze exclusieve voorvertoning van de eerste twee afleveringen.

De rode loper en de aanwezigheid van de acteurs en filmmakers in de zaal zorgen voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Na de voorstelling is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de regisseur en castleden van de serie.

Aansluitend kunnen we, onder het genot van een drankje, deze fantastische avond nog even nabespreken.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


twee + = 5

Vlog

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie? Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen? Je kinderen lang niet zien? Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel Lees verder > gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk