Menu

Gefeliciteerd met je echtscheiding

Bonushoofdstuk van Marina Schriek

Bonushoofdstuk van Marina Schriek

Het boek “gefeliciteerd met je echtscheiding” van Marina Schriek hebben we hier al eerder besproken. Nu heeft Marina aan dit boek een bonushoofdstuk toegevoegd met extra tips. Het bonushoofdstuk gaat bijvoorbeeld over afwijzing en de impact daarvan op je eigenwaarde. Over contact met elkaar na de scheiding. Over je capaciteit om lief te hebben na een echtscheiding. En over het doel van je echtscheiding, namelijk: gelukkiger worden zonder deze partner.

Ook wordt een ex-echtpaar onder de loep genomen dat middenin hun scheiding zit. Beide partners doen hun verhaal en je kan zelf zien waar zij uit de bocht vliegen omdat de emoties hoog oplopen. Lees nu het gratis bonushoofdstuk en download het als je wilt, zodat je de tips later nog eens door kan lezen.

Heb je het boek nog niet gelezen? Koop hier: Gefeliciteerd met je echtscheiding

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


een + = 8
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.