Menu

Gescheiden ouders en jongeren (12-18 jaar) gezocht voor onderzoek Waar hoor ik thuis?

gescheiden ouders

De Universiteit Utrecht is bezig met een onderzoek genaamd Waar hoor ik thuis?  waarvoor ze op zoek zijn naar ouders en jongeren uit gescheiden gezinnen.

Wat wordt onderzocht?

Omdat er in Nederland veel kinderen zijn die de scheiding van hun ouders meemaken (wel 70.000 per jaar), willen onderzoekers beter begrijpen hoe jongeren zich voelen na de scheiding van hun ouders, waar ze zich thuis voelen en met wie ze kunnen praten. Zo kunnen ze meer te weten komen over hoe ouders en jongeren geholpen kunnen worden na scheiding.

Wat betekent meedoen?

Verspreid over 3 jaar, vragen we jongeren en hun ouder(s) om tijdens 3 meetrondes online vragenlijsten in te vullen. Op de website www.uu.nl/waarhoorikthuis kun je hier meer over lezen.

Als dank voor deelname krijgen jongeren en ouders na elk van de drie meetrondes ieder een cadeaubon van €10,-.

Meer weten of meedoen?

Wil je zelf meedoen of ken je misschien gezinnen die binnen de doelgroep passen? Ga naar de website www.uu.nl/waarhoorikthuis of mail naar waarhoorikthuis@uu.nl.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie + 9 =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.