Menu

Een gezellig avondje uit eten voor singles: Social Dining

Social Dining met Match4dinner

Social Dining met Match4dinner

We hebben een fantastische nieuw concept gevonden: Match4dinner.nl. Match4dinner organiseert gezellige, ongedwongen avondjes-uit voor singles. Stel je voor: 2013 was niet helemaal jouw jaar….. Je zit nog midden in de verwerking van je scheiding, bent je leven weer aan het opbouwen en de kinderen beginnen te wennen aan de nieuwe situatie. Al met al begint er wel weer licht te gloren aan de horizon, al lijkt die horizon nog heel ver weg. Het wordt dus tijd voor wat positiviteit! Het goede nieuws is dat 2013 net is afgelopen en 2014 wellicht hele mooie dingen kan brengen. Dan hebben wij een leuke tip om daar vast mee te gaan starten. Social Dining. Heb je zin in een avondje weg met andere singles maar ben je nog niet toe aan het échte daten, dan is Social Dining een hele mooie tussenoplossing. Je wordt gematched aan een tafel (rond de 6 personen) in een gezellig restaurant met andere singels, dames én heren. In een ongedwongen sfeer, leer je in één klap verschillende andere singles kennen. En daar kan een leuke vriend of vriendin tussen zitten om een keer mee naar de film te gaan óf er kan net die ene speciale bijzitten….. Maar je hebt in ieder geval een gezellig etentje! Kom eens kijken op match4dinner.nl en meld je aan!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee × = 2
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.