Menu

Gezocht: ouder echtpaar in echtscheiding

documentaire scheiding

Namens de KRO-NCRV doet nieuwestap.nl een speciale oproep voor ‘Tot de dood ons scheidt’, een nieuwe documentaire (in de maak) van regisseur en Gouden Kalf winnaar Niels van Koevorden.

‘Tot de dood ons scheidt’ gaat over scheiden op latere leeftijd. In het filmkader passeren verschillende echtparen de revue. Wat ze gemeen hebben is dat ze allen 65-plussers zijn en dat ze hebben besloten om na een levenslang huwelijk uit elkaar te gaan. Op integere wijze wil de regisseur tonen hoe moeilijk en tegelijkertijd noodzakelijk het soms kan zijn om elkaar los te laten, zelfs al heb je elkaar ooit de belofte gedaan tot de dood bij elkaar te blijven.

Op dit moment zijn er twee stellen gefilmd tijdens hun echtscheidingsmediation. Zij dragen er enorm aan bij om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. Het is heel bijzonder en dapper dat zij zich hiervoor hebben opengesteld. De filmmakers zijn echter nog hard op zoek naar een laatste echtpaar (65+) dat gaat scheiden om de documentaire compleet te maken. Voor meer informatie over de documentaire kunt u terecht op onze website: www.totdedoodonsscheidtdefilm.nl.

Kent of bent u een ouder echtpaar dat gaat scheiden? Dan kunt u ten allen tijden geheel vrijblijvend contact opnemen met de filmmakers:

Marina Meijer (Research)

06-28238133

mhxmeijer@gmail.com

Niels van Koevorden (Regie)

06-14539193

niels.vankoevorden@gmail.com

 

‘Tot de dood ons scheidt’ wordt geproduceerd door filmproductiebedrijf Een van de jongens en zal worden uitgezonden door de KRO-NCRV.

echtscheiding

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zes − = 1

Vlog

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie? Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen? Je kinderen lang niet zien? Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel Lees verder > gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk