Menu

Gezocht: ouder echtpaar in echtscheiding

documentaire scheiding

Namens de KRO-NCRV doet nieuwestap.nl een speciale oproep voor ‘Tot de dood ons scheidt’, een nieuwe documentaire (in de maak) van regisseur en Gouden Kalf winnaar Niels van Koevorden.

‘Tot de dood ons scheidt’ gaat over scheiden op latere leeftijd. In het filmkader passeren verschillende echtparen de revue. Wat ze gemeen hebben is dat ze allen 65-plussers zijn en dat ze hebben besloten om na een levenslang huwelijk uit elkaar te gaan. Op integere wijze wil de regisseur tonen hoe moeilijk en tegelijkertijd noodzakelijk het soms kan zijn om elkaar los te laten, zelfs al heb je elkaar ooit de belofte gedaan tot de dood bij elkaar te blijven.

Op dit moment zijn er twee stellen gefilmd tijdens hun echtscheidingsmediation. Zij dragen er enorm aan bij om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. Het is heel bijzonder en dapper dat zij zich hiervoor hebben opengesteld. De filmmakers zijn echter nog hard op zoek naar een laatste echtpaar (65+) dat gaat scheiden om de documentaire compleet te maken. Voor meer informatie over de documentaire kunt u terecht op onze website: www.totdedoodonsscheidtdefilm.nl.

Kent of bent u een ouder echtpaar dat gaat scheiden? Dan kunt u ten allen tijden geheel vrijblijvend contact opnemen met de filmmakers:

Marina Meijer (Research)

06-28238133

mhxmeijer@gmail.com

Niels van Koevorden (Regie)

06-14539193

niels.vankoevorden@gmail.com

 

‘Tot de dood ons scheidt’ wordt geproduceerd door filmproductiebedrijf Een van de jongens en zal worden uitgezonden door de KRO-NCRV.

echtscheiding

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 + vijf =

Vlog

We hebben continue strijd over de kinderen. Over echt álles! Ik wil echt niet dat hij in mijn huis komt als Lisa weet terug naar mij komt. En ik mag ook niet binnenkomen bij hem. Wat kan ik doen? Roos van Succesvol Scheiden het Gooi vlogt eLees verder > vechtscheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.