Menu

Gezocht: ouder echtpaar in echtscheiding

documentaire scheiding

Namens de KRO-NCRV doet nieuwestap.nl een speciale oproep voor ‘Tot de dood ons scheidt’, een nieuwe documentaire (in de maak) van regisseur en Gouden Kalf winnaar Niels van Koevorden.

‘Tot de dood ons scheidt’ gaat over scheiden op latere leeftijd. In het filmkader passeren verschillende echtparen de revue. Wat ze gemeen hebben is dat ze allen 65-plussers zijn en dat ze hebben besloten om na een levenslang huwelijk uit elkaar te gaan. Op integere wijze wil de regisseur tonen hoe moeilijk en tegelijkertijd noodzakelijk het soms kan zijn om elkaar los te laten, zelfs al heb je elkaar ooit de belofte gedaan tot de dood bij elkaar te blijven.

Op dit moment zijn er twee stellen gefilmd tijdens hun echtscheidingsmediation. Zij dragen er enorm aan bij om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. Het is heel bijzonder en dapper dat zij zich hiervoor hebben opengesteld. De filmmakers zijn echter nog hard op zoek naar een laatste echtpaar (65+) dat gaat scheiden om de documentaire compleet te maken. Voor meer informatie over de documentaire kunt u terecht op onze website: www.totdedoodonsscheidtdefilm.nl.

Kent of bent u een ouder echtpaar dat gaat scheiden? Dan kunt u ten allen tijden geheel vrijblijvend contact opnemen met de filmmakers:

Marina Meijer (Research)

06-28238133

mhxmeijer@gmail.com

Niels van Koevorden (Regie)

06-14539193

niels.vankoevorden@gmail.com

 

‘Tot de dood ons scheidt’ wordt geproduceerd door filmproductiebedrijf Een van de jongens en zal worden uitgezonden door de KRO-NCRV.

echtscheiding

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


acht − 6 =

EN NOG MEER:

Online mediation

27 jul 2020

Online scheiden

27 jul 2020
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Doet het jou ook zo’n pijn om een compleet gezin samen te zien? Op de een of andere manier ziet een compleet gezin er ook altijd perfect uit. Misschien zit je midden in je scheiding, misschien is je scheiding al jaren afgerond… Het blijft pijn doen dat je gezin niet meer “heel is”. Heb jij Lees verder > mijn gezin is niet meer compleet
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.