Menu

Gezocht: papa of mama van een samengesteld gezin

testament samengesteld gezin

Gezocht: papa of mama van een samengesteld gezin
Wie na een scheiding of overlijden een nieuwe liefde vindt, doet er slim aan goed na te denken over zijn testament. Maar zeker als er kinderen in het spel zijn, is dat nog niet zo gemakkelijk.

Voor een artikel in Libelle ben ik op zoek naar een ouder binnen een samengesteld gezin die iets wil vertellen over zijn of haar worstelingen bij het opstellen van een testament.

Heb je ook bijvoorbeeld ook iets geregeld voor de kinderen van je nieuwe partner? En hoe voorkom je dat je eigen kinderen zich achtergesteld voelen? Anoniem is geen probleem. Wil jij jouw verhaal delen, stuur dan een mail naar info@nieuwestap.nl

Irene

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 35

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.