Menu

Gezocht:  samengestelde gezinnen voor artikel Kek Mama

samengestelde gezinnen

Voor een reportage in tijdschrift Kek Mama zoek ik grote samengestelde gezinnen met 7 kinderen of meer (max. 16 jr. oud). Hoe is het om samen zoveel kinderen te hebben? Hoe gaat dat qua gezinsagenda, als je met zoveel kids en volwassenen rekening met houden? Interview + foto met de moeder voor een mooi, positief
artikel. Wie lijkt het leuk om mee te doen? Mail in het kort je verhaal + een foto naar  info@sestaproducties.nl , dan neem ik contact met je op. Bedankt! Groet, Tessa.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ drie = 11

Vlog

Judith is gescheiden en komt met de volgende vraag bij Roos: “Mijn zoon wil niet meer naar zijn vader. Wat kan ik doen?” Samen zijn ze gaan onderzoeken waarom Sjoerd niet graag naar zijn vader gaat.   Heb jij dezelfde vraag? Roos Boer van Succesvol Scheiden het Gooi wil graag met Lees verder > mijn zoon wil niet meer naar zijn vader
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.