Menu

Go-Out organiseert Sunset Cruise voor alleenstaanden

alleenstaanden

Op zeilschip Bounty zeil je gezellig de zonsondergang tegemoet.

zeiltocht voor singleslAan boord word je verwelkomd door de schipper met een drankje. Rond 20.30 gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang en/of help je de bemanning een handje mee met het zeilen.

Het romantisch zeilschip Bounty is dé plek voor een onvergetelijke avond. Je hebt voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere gasten. Zeilen maakt hongerig! Daarom serveert de crew de hele avond borrelhapjes. Naast deze hapjes is ook onbeperkt gebruik van koffie/thee en water inbegrepen. Overige drankjes bestel je tegen contante of pin betaling.

Slapen onder 1000 sterren…of in de kombuis. 

Wil je blijven overnachten? Dat kan op zeilschip Bounty! Voor € 14 mag je blijven slapen en krijg je ‘s ochtends een ontbijt aan boord. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Toiletten zijn aan boord aanwezig. Tegen een kleine betaling kan je ook gebruik maken van de faciliteiten (toiletten en douches) van de Bataviahaven.

Weekendje weg? Oostvaardersplassen!

Als je blijft slapen kan je dit heel goed combineren met in de Oostvaardersplassen.

Extra Je ontvangt ook een VIP kaart voor Bataviastad waarmee je 10% extra korting ontvangt. Daar vind je ruim 100 winkels van modemerken, die standaard al 30 – 70% korting geven. De kaart is een jaar geldig en kan je meteen gebruiken na de wandeling of na het overnachten. Wie weet ontmoet je wel aan boord iemand die gezellig mee wil shoppen. Bataviastad is op loopafstand van zeilschip Bounty!

Locatie: vertrek vanaf de Bataviahaven te Lelystad. Tijd: van 20:30 uur tot 24:00 uur (vanaf 20:00 uur aan boord). Prijs: incl. hapjes, koffie/thee/water, een welkomstdrankje en gezelligheid. Upgradekosten  overnachten: € 14,- incl ontbijt. Doelgroep: vanaf 35 jaar.

Maar een deel van de deelnemers komt via Go-out! er gaan dus veel meer mensen mee dan zichtbaar is op deze site.

Wat :    Gezellige zeiltocht op Bounty
Waar :    Lelystad
Wanneer :    vrijdag 02 juni en vrijdag 14 juli
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 45,00 (€ 45,00 voor leden) Incl. veel zie tekst
Organisator :    Alex / Joyce

Go-Out!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 + drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.