Menu

Heb je liefdesverdriet? Wil je dan deze enquête invullen voor hulp op maat

liefdesverdriet

Heb je ooit gehoord van de liefdesverdriet psycholoog? Het bestaat. Hester Schaart doet onderzoek naar liefdesverdriet en maakt naar aanleiding van een enquete een programma om mensen met liefdesverdriet te helpen. Want het gevoel van een gebroken hart gun je niemand! We kregen onderstaand bericht van haar en vragen je deze enquête in te vullen. Dan zal ze over een paar maanden op nieuwestap.nl aangeven hoe ze je kan gaan helpen!

De liefdesverdriet psycholoog

Als Gezondheidszorgpsycholoog doe ik onderzoek naar de emotionele effecten van liefdesverdriet bij volwassenen. Ik heb daarom een enquête opgesteld voor mensen die recentelijk of de afgelopen twee jaar last hadden van liefdesverdriet.

Als dank voor het invullen, stuur ik de geënquêteerden gratis de 5 meest belangrijke psychologische adviezen om met liefdesverdriet om te gaan.

De enquête

Vul hier de enquete in.
Met vriendelijke groet,

Hester Schaart

https://www.liefdesverdrietpsycholoog.nl/

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 4 = elf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.