Menu

Heb je liefdesverdriet? Wil je dan deze enquête invullen voor hulp op maat

liefdesverdriet

Heb je ooit gehoord van de liefdesverdriet psycholoog? Het bestaat. Hester Schaart doet onderzoek naar liefdesverdriet en maakt naar aanleiding van een enquete een programma om mensen met liefdesverdriet te helpen. Want het gevoel van een gebroken hart gun je niemand! We kregen onderstaand bericht van haar en vragen je deze enquête in te vullen. Dan zal ze over een paar maanden op nieuwestap.nl aangeven hoe ze je kan gaan helpen!

De liefdesverdriet psycholoog

Als Gezondheidszorgpsycholoog doe ik onderzoek naar de emotionele effecten van liefdesverdriet bij volwassenen. Ik heb daarom een enquête opgesteld voor mensen die recentelijk of de afgelopen twee jaar last hadden van liefdesverdriet.

Als dank voor het invullen, stuur ik de geënquêteerden gratis de 5 meest belangrijke psychologische adviezen om met liefdesverdriet om te gaan.

De enquête

Vul hier de enquete in.
Met vriendelijke groet,

Hester Schaart

https://www.liefdesverdrietpsycholoog.nl/

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 + drie =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.