Menu

Home is where the heart is

Istyled

Istyled Iedereen die een tijdje na de echtscheiding de balans opmaakt, zal zich realiseren dat uit ongeluk ook geluk geboren kan worden. Geluk kan je ook vinden in het inrichten van je huis zoals je het zelf mooi vindt, zonder dat je rekening hoeft te houden met een partner en je de muziek kan draaien die jij mooi vindt! Liefst snoeihard, laat die tranen maar eens stromen en die lach maar eens komen! Zo kan een scheiding toch nog voordelen hebben en deze elementen kunnen zorgen dat jij lekkerder in je vel komt te zitten.

Natuurlijk zijn er obstakels, zoals geld, de zorg voor eventuele kinderen en misschien wel een moeizaam contact met de ex partner maar er is ook hoop!

Denk eens aan de grote en kleine bijkomstigheden? Je hoeft je tanden niet te poetsen na een avond stappen, überhaupt…thuiskomen zo laat je wilt zonder dat er gevraagd wordt waar je was ….. lekker op de bank, zappen naar wat jij wilt zien. Afwassen als je zin hebt en niet als het moet. Toch maar die knalgroene muur en bloemetjesbehang in de slaapkamer … een scheiding is geen zegen, maar heeft niet enkel nadelen.

Laat het jouw huis zijn met jouw energie, jouw kleuren, jouw warmte. Die buitenkant, of het nu een riante villa is, een rijtjeshuis of driehoog achter, het maakt niet uit.

Home is where the heart is … at the end of memory lane.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × = dertig zes
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.