Menu

Kom jij ook naar de borrel van Scheidingsforum Nieuwe Stap?

1 reactie
scheidingsforum

Er is binnenkort weer een borrel van Scheidingsforum Nieuwe Stap! Speciaal voor alle leden van de community.  Lijkt het jou ook leuk om andere leden van de community real life te ontmoeten?  De volgende Nieuwe Stap Borrel is in Den Bosch!

De borrel wordt speciaal georganiseerd voor leden van ons Scheidingsforum, dus ben je nog geen lid en wil je wel graag aanwezig zijn: meld je hier dan gratis aan voor onze community. Lees alvast de ervaringen van anderen, deel je eigen ervaringen én kom naar de borrel!

Wanneer?

Op donderdag 13 april vanaf 20.00 uur;

Waar?

Café in het centrum van Dn Bosch;

Hoe werkt het? 

Je stuurt ons een mail info@nieuwestap.nl en je ontvangt van ons de week voor de borrel de exacte locatie van het café. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Wij ontvangen jouw mail graag z.s.m., maar uiterlijk zondag 9 april.

Het lijkt ons hartstikke leuk je in levende lijve te ontmoeten, graag tot 13 april!

 

Groetjes Elske en Annelies

REACTIES

Amsterdammer in Brabant - 19 mrt 2017

Helaas helaas helaas kan ik er niet bij zijn , hoe graag ik ook had gewild . Dat heb je met co ouderschap , als je een week voor 3 meiden moet zorgen kan je in die week helaas niet van alles plannen ...

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ een = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.