Menu

Leuk aanbod voor leden van de community

community


communityIk sprak gisteren een man die interesse had in Match4Dinner maar dat hele online dating gebeuren toch behoorlijk spannend vond. Hij vroeg of ik hem meer kon vertellen over hoe het allemaal in de praktijk in zijn werk gaat. Ik begrijp die onzekerheid ten opzichte van online daten helemaal. Het idee van Match4Dinner is dan ook om mensen op een lekker laagdrempelige manier, gewoon tijdens een etentje met een groep singles kennis te laten maken. Je hebt sowieso een gezellige avond en als er iemand tussenzit die je beter wilt leren kennen is dat mooi meegenomen. Geen uitgebreid profiel aanmaken, geen chatsessies online, geen lastige selecties, geen gedoe over een eerste afspraakje, wij regelen het voor je.

Het enige wat jij moet doen is een paar gegevens invullen: je geslacht, je leeftijd, de plaatsen waar je wilt eten, je mailadres en als je wilt een beknopt profiel. Je ontvangt dan van ons iedere maand een uitnodiging om je aan te melden voor het etentje van die maand. Meestal zijn de etentjes op de derde zaterdag van de maand. Wij matchen, op basis van de aanmeldingen, tafels van minstens 6 personen en sturen je op dinsdag vóór het etentje een definitieve uitnodiging met de exacte locatie van het restaurant. Uiteraard in een door jou geselecteerde plaats. Pas als je daadwerkelijk bent gematcht en de uitnodiging ontvangt wordt er een tegoed á € 12,50 bij je afgeschreven. Je betaalt vooraf voor 4 matches € 50.

Voor leden van de community van Nieuwe Stap hebben wij een kennismakingsaanbod! Match4Dinner biedt aan om leden van de community eenmalig gratis te matchen. Volgende week zaterdag, 17 oktober organiseren wij etentjes, maar het aanbod geldt ook voor de etentjes van 21 november aanstaande. Als jij een keer mee wilt met een social dinner, stuur dan een mail naar info@match4dinner.nl  met de volgende gegevens:

  • ben je man of vrouw;
  • wat is je leeftijd;
  • in welke plaatsen wil je eten:  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Bosch (meerdere keuzes mogelijk);
  • wil je zaterdag 17 oktober of zaterdag 21 november mee.

Ben je nog geen lid van de gratis community van Nieuwe Stap, registreer je dan snel!

Wij matchen je graag!

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 + negen =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.