Menu

Maak bij scheiding afspraken over het posten van foto’s van je kind

1 reactie
vlog scheiding Janneke Mulder

Een prima idee om bij een scheiding afspraken te maken over het posten van foto’s van je kind op social media. In deze vlog tips van advocaat Janneke Mulder van Uiteen Familierecht hoe daar mee om te gaan!

REACTIES

Nick - 19 nov 2017

Dit zijn goede tips van deze familierecht advocaat. Een scheiding kan erg vervelend zijn. Buiten de negatieve emoties komen er ook veel gerechtelijke zaken bij kijken. Zoals bijvoorbeeld het online posten van foto's van je kind. Het is beter als hier meteen duidelijke afspraken over worden gemaakt.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = vijf

Vlog

Boosheid bij scheiding is soms heel begrijpelijk. Maar hoe kan je die boosheid in bedwang houden zodat je je kinderen er niet mee belast. Geen enkele ouder wil zijn kinderen in een vechtscheidiLees verder > boosheid
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.