Menu

We zijn op zoek naar mannen die willen daten

daten

We zijn op zoek naar mannen. Veel mannen. Kleine mannen, grote mannen, dikke of dunne mannen, het maakt niet uit. Zolang ze maar leuk zijn én single. Én willen daten natuurlijk!

Een andere manier van daten

Match4Dinner organiseert één keer in de 2 maanden op vrijdagavond een Social Dinner: een diner met meerdere singles aan een tafel. Gewoon, lekker laagdrempelig uit eten in een stad dicht bij jouw woonplaats. Een andere manier van daten dus. We hebben een heel bestand met leuke dames maar de mannen blijven een beetje achter. En dus lukt het niet altijd om leuke matches te maken. En dat vinden we heel jammer want we zien natuurlijk het liefst mooie gevulde tafels met blije mensen die elkaar vinden.

Dus: heren, schroom niet en schrijf je in bij Match4Dinner.nl

Het eerstvolgende diner staat gepland op vrijdag 16 september. Zet die datum in je agenda en geef jezelf de kans op een leuke date!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.