Menu

Wil je meehelpen om mediation bij echtscheiding te bevorderen?

mediation bij echtscheiding

We zijn benaderd door een student te Leeuwarden van de opleiding Communication & Multimedia Design. Zij zijn bezig om een campagne te maken om mediation bij scheidingen meer aan het licht te brengen.  Om een aantal aannames te controleren en hun onderzoek te versterken zijn zij op zoek naar wat antwoorden. Zij vroegen ons of ze een enquete mochten voorleggen aan onze bezoekers. En omdat wij een enorme voorstander zijn van mediation bij echtscheiding, willen we hen graag helpen. Hieronder staat dus een enquete. Invullen duurt maar 5-10 minuten. We vragen hiervoor dus jullie medewerking!

Wij zijn een projectgroep van de studie Communication & Multimedia Design te Leeuwarden. Wij zijn bezig met een campagne om mediation meer in het licht te brengen. Hiervoor zouden wij graag een aantal vragen willen stellen aan onze doelgroep. De vragen zijn vooral bedoelt om een aantal aannames van ons te testen en een betere onderbouwing te creëren.

Door op de onderstaande link te klikken komt u bij een enquete van ongeveer 5 tot 10 minuten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1gVpPytmm6rPEpgA_tdC90QocUT92hlZQgMrPJc7uCV1ilA/viewform

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + zes =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos geeft in deze vlog 3 tips om je scheiding iets makkelijker te maken. In januari besluiten er relatief veel stellen om uit elkaar te gaan. Dit is een aantal jaar geleden ook bij Roos gebeurd. Zij weet hoe het voelt en wat er op je af komt. Met deze tips wordt deze nare periode Lees verder > 3 tips om je scheiding makkelijker te maken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.