Menu

Mooie cadeaus voor leden van de community

cadeaus

Wij vinden dat het tijd wordt om de leden van onze community eens in het zonnetje te zetten. We zijn dan ook blij en trots dat onze partners en relaties het leuk vinden om leden van onze community mooie voordelen te bieden.

Cadeaus

Vanaf nu zullen wij regelmatig leuke producten, nuttige diensten en fijne kortingen weggeven en verloten onder leden van de community.
Het eerste cadeau dat we mogen weggeven is een korting van 50% (t.w.v. 63,50) op een tafelopstelling van Cécile Schlangen, familiecoach en systeemtherapeut van Het Familiehuis. De volgende aspecten kunnen bij een tafelopstelling aan bod komen;

– vraagstukken rondom afstemminig van het co-ouderschap
– opvoedvraagstukken
– hoe verhoud ik me tot mijn ex-schoonfamilie?
– rouwproces van de scheiding bij ouder en kinderen
– onderliggende onverwerkte emoties van de partnerrelatie

Tien snelle beslissers kunnen vóór de zomervakantie in aanmerking komen voor deze mooie korting. Je leest meer over deze aanbieding in de community 

Het wordt nu dus nog aantrekkelijker om lid te worden van onze gratis community.

Community

De community is een mooie plek om je verhaal kwijt te kunnen of om te lezen hoe anderen hun scheiding doorstaan. De community is onderverdeeld in een Activiteitenweergave, met de laatste berichten, en een Forum, waar je zelf ook onderwerpen aan kan toevoegen. Je staat er niet alleen voor! Log regelmatig in om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen, maar uiteraard vooral om je ervaringen te delen en kennis te maken met alle (nieuwe) leden…
Wij sturen je ongeveer 1 keer per 2 weken per mailing een update van de nieuwste blogs en houden je op de hoogte van acties en activiteiten.
Het doel van de community is om je in contact te brengen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. Als je tips hebt om de community aantrekkelijker en/of gebruiksvriendelijker te maken, of als je interesse hebt om als moderator op te treden, horen wij graag van je! info@nieuwestap.nl

Lid worden?

Meld je hier aan om lid te worden van onze gratis community en doe er je voordeel mee!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


een × = 2

Vlog

Waarom is het voorbij? Waarom wil hij of zij scheiden? Wat is er mis gegaan? Deze vragen komen vaak voorbij bij scheidingscoach Roos Boer. Ze vlogt erover: Scheidingscoach Succesvol ScheLees verder > Waarom wil zij scheiden?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk