Menu

Onderzoeksvraag voorspellers van een vechtscheiding

vechtscheiding

kinderen uit de knelDe Universiteit van Utrecht en de Vrije Universiteit naar Amsterdam doen in samenwerking wetenschappelijk onderzoek naar de voorspellers van conflictscheidingen en minder conflictueuze scheidingen. Er is al veel bekend over de gevolgen van echtscheidingen voor zowel ex-partners, als kinderen. Voorspellers van een echtscheiding of vechtscheiding daarentegen is minder onderzocht terrein. Het is daarom van groot belang inzicht te verschaffen op dit gebied. De resultaten van dit onderzoek zullen voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt en u kunt de vragenlijst anoniem beantwoorden. Wij zijn dan ook op zoek naar gescheiden respondenten die samen met hun ex-partner een kind tussen de 4 en 18 jaar oud hebben. Vorig jaar heeft hetzelfde onderzoek plaatsgevonden onder voornamelijk vechtscheidende individuen. Om een vergelijking te maken is het van groot belang dat we nu respondenten vinden die hun scheiding als minder conflictueus hebben ervaren. Valt u binnen deze doelgroep? Vul dan de vragenlijst in door op de volgende link te klikken! Bij deelname zult u een cadeaubon van bol.com ontvangen ter waarde van vijf euro.
https://survey.fss.uu.nl/index.php/576536/lang-nl-informal%A0

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = vijf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos geeft in deze vlog 3 tips om je scheiding iets makkelijker te maken. In januari besluiten er relatief veel stellen om uit elkaar te gaan. Dit is een aantal jaar geleden ook bij Roos gebeurd. Zij weet hoe het voelt en wat er op je af komt. Met deze tips wordt deze nare periode Lees verder > 3 tips om je scheiding makkelijker te maken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.