Tutorial Books, Online training voor kinderen van gescheiden ouders

Weet je niet hoe je met de scheiding van je ouders om moet gaan? Weet je het allemaal niet meer en schieten er ontelbare vragen door je hoofd? 

Tutorial Books helpt je in deze moeilijke periode!

Stel je eens voor!

Met deze online training ga je de scheiding van je ouders en alles wat je nu allemaal meemaakt veel beter begrijpen. Je kan je volle hoofd wat rustiger krijgen en je weet hoe je om moet gaan met alles waar je mee te maken krijgt na een scheiding.

Volg deze training en we kunnen dit samen bereiken!

Als ouders wil je in deze gecompliceerde tijd natuurlijk dat je kind zo min mogelijk last heeft van de scheiding. Terwijl je het zelf heel zwaar hebt, is de (emotionele) gezondheid van je kind toch het allerbelangrijkste!

Wil jij je kind helpen om de scheiding beter te begrijpen? Tutorial Books zijn coachprogramma’s voor jongeren vanaf 12 jaar. Online, zelfstandig en holistisch!

Ik ga scheiden, wat doet dat met de kinderen? 

De beslissing is gevallen: jullie gaan uit elkaar. Maar wat doet dat met je kinderen? Hoe kun je ervoor zorgen dat ze zo min mogelijk meekrijgen van alles waar jullie midden in zitten? Dat ze wel begrijpen wat er gebeurt en dat ze weten hoe ze daarmee om kunnen gaan? 


Dit kunnen we met dit online platform samen bereiken!  Het platform Tutorial Books is ontwikkeld door Maaike Dortmans, therapeut, gespecialiseerd in kind en jeugd. Zij kan met online programma’s kinderen op een vergelijkbare manier begeleiden, zoals ze dat ook in haar eigen praktijk doet. Hierdoor lijkt het alsof de kinderen bij haar op de bank zitten in de praktijk, terwijl ze in werkelijkheid, lekker thuis zijn of op een andere prettige plek.

Dit kun je verwachten van de cursus

In 12 weken tijd, ontvangt je kind 8 video’s waarin aan de hand van een thema, de klachten worden behandeld. In elke video krijgt jet kind opdrachten mee, die ervoor zorgen dat ze inzicht krijgen en tips. Dit alles in een online veilige omgeving. Je kind kan het programma helemaal zelfstandig volgen.

1

Thema's

In 8 video’s rond 8 thema’s bezorgen we je zoon of dochter een compleet overzicht van de te zetten stappen. De thema’s zijn o.a.het verwerkingspad, omgaan met verdriet, boosheid of een schuldgevoel en het wennen aan alle nieuwe situaties.

2

Duidelijke video's

 Video’s en begeleidende uitleg van de opdrachten bezorgen je zoon of dochter praktische informatie en heel veel tips & tricks.3

Opdrachten

Praktische opdrachten die je zoon of dochter meteen kan toepassen in de praktijk en waar jij als ouder ook zicht op hebt. Ouders kunnen namelijk ook inloggen en de video’s en opdrachten bekijken. Zo kun je je zoon of dochter goed ondersteunen bij zijn of haar proces.

4

Inzicht en tips

Dit brengt weer rust in het hoofd van je zoon of dochter en zorgt ervoor dat ze weer kunnen stralen.
Is deze training wat voor jouw kinderen? 

Wil jij voorkomen dat je kind vastloopt in zijn emotionele ontwikkeling. Dat je kind voor jou of de andere ouder gaat zorgen in plaats van andersom? Dat je kind zich niet meer kan concentreren op school? Dat je zoon of dochter steeds wakker wordt in de nacht? Dat je kind blijft rondlopen met een schuldgevoel dat de scheiding zijn of haar schuld is? Dat jouw kind later problemen krijgt met eigen relaties omdat zijn blik op relaties veranderd is tijdens jullie scheiding? 

Tutorial Books helpt dit te voorkomen. Het bied je kind de begeleiding die het nodig heeft om het verwerkingsproces op een natuurlijke manier te ondersteunen. Daarnaast geeft het je zoon of dochter inzicht, praktische tips en opdrachten om om te leren gaan met daar waar ze moeite mee hebben. 

Benieuwd naar de inhoud van de training?

1

Wat gebeurt er allemaal?

2

Waarom zijn jouw ouders gescheiden?

3

Hoe ga je om met verdriet? 

4

Voel jij je wel eens schuldig of boos? 

5

Sta je weleens tussen je ouders in? 

6

Moet jij ook zo wennen aan je ouders? 

7

Accepteer jij de scheiding van je ouders? 

8

Hoe kijk jij naar de toekomst? 

Wat bieden we?

Online programma van 12 weken. Nu geen €119,- maar de tijdelijke introductieprijs van €89,95

  • 8 online video tutorials met opdrachten
  • compleet coachprogramma van 12 weken
  • handvatten en tips om direct mee aan de slag te gaan
  • zelfstandig, in jouw eigen vertrouwde omgeving
  • gesloten veilig platform met persoonlijke inlogcode voor ouder en kind
  • thema’s als: inzicht, waarom, verdriet, boosheid, schuldgevoel, wennen, conflict tussen je ouders, acceptatie en toekomst

Onbetaalbare coaching van een ervaren kindertherapeut

Maaike werkt al ruim 24 jaar met kinderen, jongeren en hun ouders. Ze is haar carrière begonnen in het speciaal onderwijs en daarna heeft ze de overstap gemaakt naar de jeugdhulpverlening. 

Vanaf 2013 heeft ze haar eigen praktijk “Gezellig Stralen”, waarin ze als psychosociaal therapeut al ruim 400 kinderen heeft mogen helpen. Ze is al sinds 2009 gespecialiseerd in echtscheidingsproblematiek bij kinderen. 

Maaike heeft mee gewerkt aan progromma’s van het Klokhuis en de Taarten van Abel (NPO) en is co-auteur van het boek “De speeltuin van de Kindertherapeut deel 2”, allen met als thema ‘de scheiding van je ouders’. 

Omdat ze graag nog meer jongeren wil laten stralen, heeft ze het online coaching platform “Tutorial Books” opgezet.

Deze mensen gingen je al voor

Meisje (17)

“Ik kan positiever denken en ben rustiger in mijn hoofd”

Jongen (15)

“Ik zoek eerder de ontspanning op, dan voorheen en vond de tips heel fijn”

Moeder (44)

"Mijn dochter kan nu veel beter slapen"

Alles nog even op een rijtje

Kies voor Tutorial Books en kies voor:  

Online coaching

Rust voor je kind

Herkenning

Een mooie toekomst

Gun je kind rust en overzicht

Volg onze cursus nu voor maar €89,95 (tijdelijke introductieprijs)

Nieuwe Stap

Algemene voorwaarden   |  Privacy statement   |      |  

Insert Image