Menu

Ontdek hoe leuk een eenoudervakantie is!

eenoudervakantie

Ontdek de eenoudervakantie!

Op vakantie gaan is heel anders als je gescheiden bent dan wanneer je in een relatie zit of een gezin vormt. Waar je eerst samen de tent opzette of de lange autorit verdeelde, sta je er nu alleen voor. Dat klinkt zo op het eerste gezicht niet ideaal.

Het goede nieuws is dat als alleenstaande ouder op vakantie gaan ook heel leuk kan zijn! Er zijn verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn in het organiseren van de leukste eenoudervakantie voor jou. Ze letten daarbij op je medereizigers en op de locaties die ze boeken. Een heel kindvriendelijk hotel bijvoorbeeld zodat de kinderen alle ruimte hebben om met andere kinderen te spelen terwijl jij even de tijd voor jezelf hebt, of gezellig met andere ouders een borreltje drinkt.

Wij zetten hieronder verschillende aanbieders van de eenoudervakantie voor je op een rijtje:

alleen met de kinderen skien

Estivant vakanties is al bijna 15 jaar succesvol in de leukste Estivant Éénouder vakanties.
Met plezier krijgen groepen alleenstaande ouders en hun kids al jaren een belevenis van formaat op bijzondere vakantiebestemmingen in Europa. Estivant biedt meer dan gasten verwachten en willen mensen zo verrassen. Zij verzorgt een totaalbelevenis. Unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma’s en originele bestemmingen met oog voor detail. De totaalbelevenis wordt deels gevormd door sfeer en sociale contacten tijdens de vakantie. Ook tijdens onze singlereizen zorgt Estivant voor ervaren en enthousiaste begeleiding en een aantrekkelijk programma. Er heerst een ontspannen sfeer, singles kunnen gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Dat maakt reizen met Estivant Vakanties bijzonder!

Gun jezelf ook écht een leuke vakantie!

Singles op vakantie

Cirkel vakanties is een specialist in groepsreizen exclusief voor 1 ouder gezinnen en samengestelde gezinnen. Alle vakanties voor éénoudergezinnen en samengestelde gezinnen worden begeleid door een team van Nederlandse begeleiders: het Sun & Fun Team (Snow & Fun tijdens de wintersport). Zij zorgen ervoor dat ouders en kind(eren) een onbezorgde, topvakantie zullen beleven. Indien gewenst kunnen de kinderen de hele dag aan de diverse activiteiten meedoen. Uiteraard kunnen ouders er ook voor kiezen om er samen met hun kind(eren) op uit te gaan.

1-ouder wintersport Cirkel 234x60

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 1 = twee
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos geeft in deze vlog 3 tips om je scheiding iets makkelijker te maken. In januari besluiten er relatief veel stellen om uit elkaar te gaan. Dit is een aantal jaar geleden ook bij Roos gebeurd. Zij weet hoe het voelt en wat er op je af komt. Met deze tips wordt deze nare periode Lees verder > 3 tips om je scheiding makkelijker te maken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.