Menu

Ontspanningstips na je echtscheiding

ontspanning na de echtscheiding

Fijne ontspanningstips na je echtscheiding voor jezelf en je vriendin.

Een hectisch leven, we kennen en hebben het allemaal. Na een echtscheiding komt het een na het andere op je af. Dit kan lijden tot vermoeidheid en stress. Hierdoor is het van belang dat je ook met enige regelmaat aan jezelf denkt en eens lekker gaat ontspannen met een van je vriendinnen. Even samen er tussen uit en een leuke belevenis beleven. Hieronder vind je een aantal ideeën die we vonden om jezelf of je vriendin eens lekker mee te verassen. Voor meer belevenissen en leuke cadeaus voor haar kijk eens op de volgende pagina: cadeautjes.nl/cadeau-voor-haar voor nog meer ideeën.

We hopen dat we je met onderstaande lijst geïnspireerd hebben voor een lekker relaxt dagje uit!

Wat is er nou meer geschikt om tot rust te komen dan een wellness arrangement. Doe dit jezelf en haar cadeau voor een optimaal ontspannende dag. Geniet samen van verschillende sauna’s, baden, een massages. Na zo’n dag zal zowel je lichaam als geest zich herboren voelen.

 

ontspanning na je echtscheiding

 

Gaan jullie liever een dagje een dagje naar een stad? Wat te denken van Den Bosch? Een van de oudste steden van Nederland met een mooi stadscentrum. Maak hier een vestigingsrondvaart door de het oude handelscentrum van de stad en geniet daarnaast van de enige en echte Bossche bol!

 

ontspanning na je scheiding

 

Gaan jullie liever lekker eten en drinken? Wat is er nu beter dan verschillende Franse en Italiaanse kaasjes met daarnaast goede wijnen?

Kies eens om een wijn en kaas proeverij cadeau te doen en je zult gegarandeerd genieten.

 

ontspanning na de echtscheiding

 

Liever zelf koken? Dan is een workshop om zelf sushi te maken een ideale belevenis! Sushi is natuurlijk heerlijk, maar goede sushi maken kost tijd en hier heb je ervaring voor nodig. Jullie kunnen deze ervaring op doen met deze smaakvolle belevenis zodat je zelf een echte sushi chef wordt.

 

ontspanning na je echtscheiding

 

Mocht je zelf nog andere leuke ideeën of suggesties hebben, dan horen wij het graag!

 

 

 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vijf − = 1

Vlog

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie? Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen? Je kinderen lang niet zien? Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel Lees verder > gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk