Menu

Oproep programma NPO1. Zin in een avontuurlijke reis na de scheiding?

midlife na de scheiding

Oproep voor een nieuw programma van de publieke omroep op NPO1. Voor dit programma zijn wij op zoek naar mannen tussen de 35 en 60 jaar die op een keerpunt in hun leven staan.

Ooit stond je vol passie in het leven maar na jaren kom je nergens meer aan toe omdat de vlam in jezelf is gedoofd. De sleur in je leven is ingetreden, je hebt een scheiding achter de rug, je ziet, als je kinderen hebt, ze niet meer elke dag of je loopt vast in je baan. Kortom: je zit niet meer lekker in je vel. Het mislukken van je huwelijk dreunt nog na.

Je stelt jezelf de vragen: wat heb ik verkeerd gedaan, had het anders gekund en is dit nu alles? En: heb ik bereikt wat ik wilde bereiken, en heb ik gedaan wat ik wilde doen waar ik vroeger van droomde? Hoe ben ik mezelf zo kwijtgeraakt? Oftewel: de midlife is ingetreden. Dat klinkt misschien als een nare ziekte maar het is voor de 40 plusser helemaal niet gek dat je zowel als vrouw of man jezelf deze vragen stelt. Je beseft dat je op de helft van je leven bent en je wil er nog alles uithalen. Je droomt van groots en meeslepend en naarmate je ouder wordt neemt de onrust alleen maar toe….

Wil jij de passie weer terug vinden in je leven? Dan is het nu tijd voor jou! Meld je aan voor een bijzondere, avontuurlijke reis. Je gaat met een geweldige groep mannen vanaf half juni tot begin juli op pad en wie weet start jij  als man met een heel nieuw hoofdstuk in je leven. Een ervaring om nooit te vergeten! We begrijpen dat iedereen met een (werk) agenda zit, maar laat je daardoor niet afschrikken, we kunnen altijd kijken naar een oplossing.

Wil je meer weten? Mail dan naar info@nieuwestap.nl 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven × = 42
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.