Menu

Oproep programma NPO1. Zin in een avontuurlijke reis na de scheiding?

midlife na de scheiding

Oproep voor een nieuw programma van de publieke omroep op NPO1. Voor dit programma zijn wij op zoek naar mannen tussen de 35 en 60 jaar die op een keerpunt in hun leven staan.

Ooit stond je vol passie in het leven maar na jaren kom je nergens meer aan toe omdat de vlam in jezelf is gedoofd. De sleur in je leven is ingetreden, je hebt een scheiding achter de rug, je ziet, als je kinderen hebt, ze niet meer elke dag of je loopt vast in je baan. Kortom: je zit niet meer lekker in je vel. Het mislukken van je huwelijk dreunt nog na.

Je stelt jezelf de vragen: wat heb ik verkeerd gedaan, had het anders gekund en is dit nu alles? En: heb ik bereikt wat ik wilde bereiken, en heb ik gedaan wat ik wilde doen waar ik vroeger van droomde? Hoe ben ik mezelf zo kwijtgeraakt? Oftewel: de midlife is ingetreden. Dat klinkt misschien als een nare ziekte maar het is voor de 40 plusser helemaal niet gek dat je zowel als vrouw of man jezelf deze vragen stelt. Je beseft dat je op de helft van je leven bent en je wil er nog alles uithalen. Je droomt van groots en meeslepend en naarmate je ouder wordt neemt de onrust alleen maar toe….

Wil jij de passie weer terug vinden in je leven? Dan is het nu tijd voor jou! Meld je aan voor een bijzondere, avontuurlijke reis. Je gaat met een geweldige groep mannen vanaf half juni tot begin juli op pad en wie weet start jij  als man met een heel nieuw hoofdstuk in je leven. Een ervaring om nooit te vergeten! We begrijpen dat iedereen met een (werk) agenda zit, maar laat je daardoor niet afschrikken, we kunnen altijd kijken naar een oplossing.

Wil je meer weten? Mail dan naar info@nieuwestap.nl 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + = acht

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.