Menu

Een Post voor Later, wat is dat waardevol

Post voor Later

Post voor Later

Post voor later is een hele mooie partner van ons. Hieronder beschrijven ze een prachtig voorbeeld van het gebruik van een Post voor Later.

Maaike werkt als vrijwilliger bij een Stichting en is een paar uur per week en op speciale dagen in touw om de stichting te steunen. Op die dagen brengt ze haar twee kinderen bij oma. Die vangt haar kleinkinderen graag op, maar het valt haar zwaar. Het jongste kind van Maaike, een zoon van bijna 1 jaar, is namelijk gehandicapt. Het jongetje heeft al een aantal operaties gehad en het is maar de vraag of hij nog lang te leven heeft.

Soms doet de stichting ook een beroep op Maaike op een doordeweekse dag, maar dat is lastig. Want Maaike heeft een fulltime baan én onregelmatig werk. Bovendien heeft ze de dochter van haar man uit een eerder huwelijk twee keer per maand te logeren. Het meisje woont 200 kilometer verderop, maar de moeder brengt het meisje nooit. Op vrijdag halen Maaike en haar man de dochter op en op zondag brengen ze haar weer terug. En dat terwijl de moeder van het meisje door het hoge alimentatiebedrag niet hoeft te werken, geen andere kinderen heeft en zelf over een auto beschikt.

Maaike heeft een PostVoorLater laten maken. Voor zichzelf om, ondanks de zorgen, niet te vergeten hoeveel ze van haar kinderen houdt, hoe goed ze zich ontwikkelen en hoe lief haar dochter is voor haar gehandicapte broertje. Een film met zijn vieren en soms met zijn vijven. Nog wel.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 5 = dertien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.