Menu

Puck heeft eindelijk een keer geluk

vakantie voor kinderen na de scheiding

vakantie voor kinderen na de scheiding

Eindelijk heb ik eens geluk. Ik ga op vakantie. En niet één keer, nee, wel twee keer! Eerst ga ik met mama naar Frankrijk, met de auto. We gaan slapen in een tent. Die hoeven we niet zelf mee te nemen, die tent staat daar al.

Gelukkig maar, want ik geloof nooit dat mama in haar eentje een tent op kan zetten. Mama heeft nu al beloofd dat ik daar een hippe zonnebril mag kopen. En ik ga óók met papa mee. Dan gaan we met de boot. Spannend. We varen helemaal naar Engeland. Gelukkig spreek ik al een beetje engels. Papa heeft me ook al een cadeautje beloofd. Ik schep er stiekem wel een beetje over op tegen mijn vriendinnen. Dat ik wel twee keer op vakantie ga. Ze zijn allemaal jaloers. Dat is best fijn, want ik ben héél vaak jaloers op hen. Zij hebben wél een vader en een moeder thuis.

Ik ga alvast een lijstje maken van wat ik allemaal mee ga nemen…..

Wil je meer weten over het interactieve lees- en werkboek met tips, activiteiten en ervaringen van Puck, een 9-jarig meisje, kijk dan op het interview met de schrijfsters van het boek: Eerste Hulp bij Scheiding.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 7 = elf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.