Menu

Scheiden met meer gemak en bewustzijn door Access Bars

1 reactie
gescheiden zijn, Access Bars

Vanaf vandaag ga ik iedere maand op nieuwestap.nl mijn blogs delen! Ik lig zelf sinds een jaar in scheiding en ik ben verbaasd over de keuzes en mogelijkheden die bij mij zijn ontstaan door Access Bars. Ik ervaar een wezenlijk verschil in de ruimte en rust die ik nu heb. Daarom ben ik me meer gaan verdiepen in Access Bars en vind ik het een eer om anderen kennis laten maken met Access Bars.

Wat is Access Bars?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Een Access Bars sessie is zeer ontspannend en het is een verzorgende methode om rommel in je hoofd op te ruimen. Alle overtuigingen, denkpatronen, verwachtingen en oordelen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door voor een Bars sessie te kiezen worden jouw ‘blauwdrukken’ herschreven en sta je meer open voor en in het leven. Je leeft vanuit actie in plaats van reactie.

Het is dus toepasbaar op alle gebieden in je leven. De ‘goede’ en ‘slechte’ kanten krijgen een andere lading. Wat maakt dat het leven een stuk makkelijker is. Dit heb ik op mijn scheiding toegepast en sta versteld over de keuzes en mogelijkheden die ik nu maak en creëer.

Jouw scheiding

Een scheiding gaat gepaard met emoties, keuzes, onzekerheid en angst. Er wordt bijna niet gesproken over geluk, gemak of mogelijkheden. Elke scheiding vraagt om andere acties en geeft je informatie. Het is aan jou om een keuze te maken voor een werkbare toekomst! Je leert je bewust te zijn van acties en consequenties zodat je kan kiezen voor een minder zwaar traject. Je hebt toch zelf ook een aandeel gehad in het huwelijk? En je kan nu proberen te kiezen voor wat het beste is voor iedereen.

Wat een verschil kan dit gaan maken in je echtscheidingsprocedure!

Wat als je helemaal niet hoeft te vechten? Je met gemak aan meditation begint of met een advocaat aan de slag gaat. De feiten liggen er het is eigenlijk heel simpel door te kiezen.

Ben jij klaar voor meer keuze en mogelijkheden? wil je ook Meer Gemak en Minder gedoe, Bel of email me!

T: 06-18802332
E: karinka.nl@me.com

 

Ps: wist je dat Access Bars ook helpt voor Stress vermindering of burn out, Migraine aanvallen, slapenloosheid, Zwangerschap, bevallingen en postnatale blues, Babies en kinderen, Depressies, Blessures, Post-operatieve zorg, Reuma, Versterking van het immuun systeem, Relatie problemen,

REACTIES

Hilde Van den Broeck - 18 okt 2016

Goed om te weten dat dit bestaat.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 6 = veertig twee
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.