Menu

Scheidingscafé

gescheiden en uitgaan

gescheiden en uitgaanWe hebben weer wat nuttigs voor je! Op verschillende plaatsen in Nederland worden scheidingscafé’s georganiseerd. Woon je toevallig in Zuid Limburg of in de regio Arnhem/Nijmegen?

Speciaal voor mensen die net een scheiding achter de rug hebben in Zuid Limburg wordt in Maastricht het Scheidingscafé opgericht. Dit is een maandelijkse bijeenkomst waar iedereen, die op één of andere manier betrokken is bij een scheiding, op een laagdrempelige, vrijblijvende wijze informatie kan krijgen over alles wat er maar bij een scheiding komt kijken. Elke maand is er een ander thema, dat door een deskundige ingeleid wordt en waarna er mogelijkheid is om vragen te stellen en onderling van gedachten te wisselen. Tevens is er gelegenheid om de aanwezige deskundigen kortstondig te raadplegen over meer persoonlijke vragen. Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand vanaf april 2013. De avond duurt van 19.30 tot 20.30 uur en wordt gehouden in het Centre Céramique, Avenue Céramique 50, Maastricht. De toegang is gratis en je mag je aanmelden van te voren, dit is niet verplicht. Kijk op scheidingscafezuidlimburg.nl voor meer informatie.

Woon je in de buurt van Nijmegen/Arnhem? Dan kun je terecht bij het Scheidingscafé in Elst! Het Scheidingscafe is een informele avond waar je met andere gescheiden ouders en professionals kunt praten over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met echtscheiding en kinderen. De groep deskundigen bestaat uit ouders die ervaring hebben met gescheiden opvoeden en professionals die werken met kinderen of volwassenen. Je kunt het onderwerp kiezen dat je het meest aanspreekt of zelf een onderwerp aandragen. De entree is gratis. Kijk op scheidingscafe-arnhemnijmegen.nl voor meer informatie. Het eerstvolgende Scheidingscafé Elst vindt plaats op 16 april 2013.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× twee = 8
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.