Menu

Single man, opgelet! We geven je een gratis date!

single man


single manEen oproep aan de single man! Wij van Match4Dinner,  zijn op zoek naar mannen. Single mannen die zin hebben in een avondje uit eten met een aantal single dames. Het idee is makkelijk, wij matchen uit de inschrijvingen een leuke tafel met een aantal dames en een aantal heren. Niets geen moeilijk gedoe met spanningen en één op één gesprekken die niet lopen, gewoon met een groep mensen van je eigen niveau en leeftijd een avondje uit eten. En als het leuk is kun je met een aantal mensen nog een afsluitende borrel drinken, als er geen enorme klik is ga je gewoon lekker naar huis. Hoe makkelijk is dát??

Single man

Match4Dinner regelt al jaren dergelijk etentjes. Je schrijft je in, betaalt €50,- en daar krijg je 4 tegoeden voor, waarmee je dus 4 keer gematcht kan worden. Nu merken we de laatste tijd dat er meer dames dan heren inschrijven en dat is jammer want dan kunnen er een heleboel leuke dames niet gematcht worden.

We geven nu dus een gratis date aan de mannen!

In de maand september kun je Match4Dinner een keer GRATIS uitproberen.

De etentjes worden iedere 3de zaterdag van de maand georganiseerd. Volgende week zaterdag, 19 september, is het weer zover. Dan vindt in verschillende steden het Après Zomer Diner plaats. Dus bij deze: Single man: schrijf je in op match4dinner.nl, selecteer de plaatsen waar jij wilt eten en meld je aan voor het diner.

We verwelkomen je graag!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − 2 =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.