Menu

Social Dining, uit eten met een groep singles

social dining

Gezellig uit eten met een groep(je) singles in een stad naar keuze. Dát is Social Dining. Ben jij single, vind je het spannend om te daten maar heb je wel zin om nieuwe mensen te leren kennen? En misschien wel díe éne? Match4Dinner regelt het graag voor je. Tijdens een gezellig etentje kun je op een ongedwongen manier contact maken met andere vrijgezellen. Eén keer per 2 maanden, op vrijdagavond, matchen wij gezelschappen van minstens 6 personen in verschillende grote steden in Nederland. We streven naar een 50/50 man/vrouw verhouding, maar in de praktijk is de verhouding soms ook 40/60. Wij zoeken altijd leuke restaurants uit met een goede IENS beoordeling en een menu voor circa € 30. De restaurants liggen in het centrum van de stad. Een relaxte manier van daten.

Op vrijdag 17 maart organiseren wij, in de grotere steden, het Maart Diner. Dus ben jij een man of een vrouw die zin heeft om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te leren kennen of een nieuwe stap op het datingpad te zetten? Meld je dan uiterlijk aanstaande maandag 13 maart, aan voor het Maartdiner via Match4Dinner.nl.  Geen pijnlijke stiltes tijdens een date, maar gewoon een gezellig avondje tafelen met een groep mensen. En als er iemand tussenzit waar je nog een keer een borrel mee wilt drinken, is dat mooi meegenomen!

Je kan zelf de plaats(en) selecteren waar je wilt eten en je hoort in de week voorafgaand aan het etentje meer van ons.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 4 = negen
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.