Menu

Social Dining op 18 juli

Social Dining


Social DiningOp zaterdag 18 juli is het weer zover en organiseert Match4Dinner het Zwoele Zomeravond Diner. Match4Dinner organiseert Social Dining. Wat is dat precies? Je schuift aan aan een volle tafel in een door jou opgegeven stad. Aan deze tafel zit een groep singles die ook allemaal zin heeft in een gezellige avond uit waarbij je nieuwe mensen leert kennen. We zeggen er wel bij dat de kans op een goede match groter wordt als je aangeeft in meerdere steden te willen eten.

Dussss: meld je aan op Match4Dinner.nl en geef je op voor het Zwoele Zomeravond Diner. Want wie wil er nu niet op een zaterdagavond uit eten gaan met een leuke groep mensen die allemaal zin hebben in een avondje uit?

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 63

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.