Menu

Telefonisch spreekuur “Eerste Hulp bij scheiding”

eerste hulp bij scheiding

eerste hulp na de scheiding

Nieuwe Stap biedt Eerste Hulp bij Scheiding. Sinds kort doen we dat ook in de vorm van een telefonisch spreekuur. Ben jij op zoek naar praktische informatie over je scheiding of de periode daarna? Of heb je behoefte om met een coach te sparren? Dat kan! Wij hebben jarenlange ervaring met deze trajecten en kunnen je helpen om je gedachten te ordenen, je mogelijkheden te bespreken en je volgende stap te bepalen.

De kosten bedragen €12,50 per 10 minuten en voor leden van onze community €10,00 per 10 minuten.

Het werkt als volgt: via info@nieuwestap.nl meld je je aan en geef je aan op welk tijdstip je gebeld wilt worden. Dat kan op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Wij bevestigen het tijdstip via de mail. Via iDeal betaal je de eerste 30 minuten vooruit (€ 37,50 voor niet leden en € 30 voor leden) en na ontvangst van het bedrag bellen wij jou op het door jou opgegeven nummer.

Klik hier om als lid de betaling van € 30 door te voeren via iDeal:

Klik hier om als niet-lid de betaling van € 37,50 door te voeren via iDeal:

Interesse? Laat het weten via info@nieuwestap.nl en we bellen je!

 

De reeds betaalde minuten zijn een jaar geldig. Indien de geplande bel-afspraak niet door kan gaan dien je dit uiterlijk 24 uur van te voren aan te geven. Indien dit niet het geval is worden 10 minuten in rekening gebracht. Dit geldt ook als de telefoon niet beantwoord wordt op het geplande tijdstip.

 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zes = 6

EN NOG MEER:

Dag van de Scheiding

11 sep 2015
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.