Terugblik op echtscheiding, laatste divorce vlog Sofie

1 reactie
terugblik op scheiding

Sofie heeft een tijd gevlogd over haar echtscheiding, die vlogs hebben wij afgelopen anderhalf jaar allemaal geplaatst. Maar inmiddels ligt die periode ver achter haar en is ze er klaar mee. ‘Het voelde als een enorme opluchting om alle vlogs offline te halen.’ Hierbij nog een laatste terugblik op haar scheiding:

REACTIES

Karin - 30 jul 2017

Hoi Sofie, Ik stuitte bij toeval op je laatste vlog over een jaar na de scheiding. Respect voor de manier hoe je jezelf presenteerde. Je verstaat de kunst om de emoties en dagelijkse gang van zaken rondom een scheiding kort helder en toch duidelijk te verwoorden. Ik had het niet gedacht van mezelf maar ik schoot vol, bij je woorden, het was zo herkenbaar. Zelf ben ik al lang geleden gescheiden en heb een paar onvruchtbare relaties achter de rug. Enkele kernwoorden uit je vlog ; o.a. vertrouwen, gezondheid, emdr, hebben mij wakker geschud, en hier ga ik mee aan de slag. Ik hoop dat het je goed gaat! Groetjes Karin

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


8 − zeven =

Vlog

Sofie heeft een tijd gevlogd over haar echtscheiding, die vlogs hebben wij afgelopen anderhalf jaar allemaal geplaatst. Maar inmiddels ligt die periode ver achter haar en is ze er klaar mee. ‘Het voelde als een enorme opluchting om alle vlogs offline te halen.’ Hierbij nog een laatste terugblik op haar scheiding:

terugblik op scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.