Menu

Terugblik op echtscheiding, laatste divorce vlog Sofie

3 reacties
terugblik op scheiding

Sofie heeft een tijd gevlogd over haar echtscheiding, die vlogs hebben wij afgelopen anderhalf jaar allemaal geplaatst. Maar inmiddels ligt die periode ver achter haar en is ze er klaar mee. ‘Het voelde als een enorme opluchting om alle vlogs offline te halen.’ Hierbij nog een laatste terugblik op haar scheiding:

REACTIES

Karin - 30 jul 2017

Hoi Sofie, Ik stuitte bij toeval op je laatste vlog over een jaar na de scheiding. Respect voor de manier hoe je jezelf presenteerde. Je verstaat de kunst om de emoties en dagelijkse gang van zaken rondom een scheiding kort helder en toch duidelijk te verwoorden. Ik had het niet gedacht van mezelf maar ik schoot vol, bij je woorden, het was zo herkenbaar. Zelf ben ik al lang geleden gescheiden en heb een paar onvruchtbare relaties achter de rug. Enkele kernwoorden uit je vlog ; o.a. vertrouwen, gezondheid, emdr, hebben mij wakker geschud, en hier ga ik mee aan de slag. Ik hoop dat het je goed gaat! Groetjes Karin

Papab - 30 aug 2017

Ik (man)vind je relativeren erg knap en heb er respect voor. Ik zit nu middenin het ongeloof en verdriet dat mijn relatie en gezin nooit meer gaat worden zoals ik voor ogen had. Ik moet ook gaan relativeren..dat weet me stemmetje in me hoofd,maar voor nu vind ik dat zoooo moeilijk.

Cai - 12 sep 2017

Hai Sofie, ook ik (man) stuitte per toeval op deze laatste blog van jou. Mooi om te zien dat iemand met een heel herkenbare ervaring er zo sterk is uit gekomen. Dat geeft extra power om de weg die ik nu ingeslagen heb om mijn eigen leven (weer) vorm te geven door te zetten. Zaken als; pas 1 jaar getrouwd; plotseling (eenzijdig) breken vd relatie; de ander niet meer herkennen in haar acties en gedrag; merken dat er toch een ander in beeld was en in ons geval kinderen die hierbij betrokken zijn zijn best zware onderdelen van een scheiding. In mijn geval heb ik mij verdiept in de filosofie van het boeddhisme. Hierdoor leer ik dat alles continue veranderd in het leven (ook relaties met andere mensen) en door dit gegeven te accepteren een stuk makkelijker in het leven te kunnen staan. Dit helpt mij enorm in het rouwproces. Veel sterkte en succes met alle moois wat nog op jouw pad komt!!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf × = 10

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.