Menu

Tips om slim om te gaan met vakantiegeld

gescheiden en vakantiegeld

gescheiden en vakantiegeld

Het vakantiegeld komt weer binnen! We vonden enkele tips hoe daar verstandig mee om te gaan

Waaraan besteed je je vakantiegeld? Ga je ervan op vakantie of gebruik je het voor andere doeleinden? Een aantal tips op een rij om slim met vakantie en geld om te gaan!

Maak de balans op

Hoeveel komt er maandelijks binnen, wat gaat er maandelijks uit? Zijn er nog betalingsachterstanden?

Houd rekening met uitgaven na de vakantie

Wat voor kosten komen er na de vakantie? Vergeet niet dat augustus voor gezinnen met schoolgaande kinderen een dure periode is, vanwege alle schoolspullen.

Kijk naar uw uitgaven tijdens vorige vakanties

Ga ook na wat je de afgelopen jaren gemiddeld aan zomervakanties kwijt was. Maak onderscheid tussen reis- en verblijfkosten, en de kosten die je ter plaatse maakt.

Bepaal nu uw vakantiebegroting

Bepaal op basis van alle verzamelde gegevens  je vakantiebegroting. Bereken een richtbedrag wat je per dag uit kunt geven. Zorg er voor dat je wat achter de hand hebt als je thuiskomt. Niets frustrerender dan het hebben van geldzorgen na een heerlijke, ontspannen vakantie!

Bron: nibud

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 28
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Doet het jou ook zo’n pijn om een compleet gezin samen te zien? Op de een of andere manier ziet een compleet gezin er ook altijd perfect uit. Misschien zit je midden in je scheiding, misschien is je scheiding al jaren afgerond… Het blijft pijn doen dat je gezin niet meer “heel is”. Heb jij Lees verder > mijn gezin is niet meer compleet
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.