Menu

Tips van de dating coach: leren flirten tijdens vakantie

dating coach summerbootcamp

Jonathan had in een wijkkrantje iets grappigs gelezen in de rubriek ‘bijzondere beroepen’. Daan, die ook nog eens bij hem om de hoek woont, is dating coach van beroep! Jonathan leest aandachtig verder. Hij is onlangs gescheiden van zijn vrouw. Daar is hij niet zo rouwig om, ze zijn als een soort van vrienden – broer en zus is een betere beschrijving – uit elkaar gegaan. Waar hij wel van baalt is exact hetzelfde punt: dat ze als broer en zus zijn geëindigd.

Skypen met een dating coach

Jonathan vroeg een skypegesprek aan en vroeg wat een dating coach voor hem kon betekenen. Hem werd uitgelegd dat er zoiets bestaat als mannelijke en vrouwelijke energie. En dat dat twee polen zijn, net als bij een magneet, die elkaar aantrekken. Zouden die twee tegengestelde energieën er niet zijn, dan zou er ook geen aantrekkingskracht kunnen zijn. En omdat veel mensen hier nog nooit van gehoord hebben zijn ze zich ook niet bewust hoe die ‘polariteit’ kunnen versterken, zouden ze dat willen.

Jonathan is een zachte man. Hij is slim, is directeur van een mooi bedrijf, lief en zorgzaam. En toch kan hij zijn vinger er niet achter krijgen waarom het nou zo gezapig werd met zijn ex. Ik vroeg hem of hij behoefte had aan een vakantie. Eentje waar hij de resetknop van zijn relatie carrière zou kunnen indrukken. Dat klonk hem als muziek in de oren, behalve dat hij geen idee had wat ik ermee bedoelde.

Versier skills

‘Luister Jonathan, wat zou het voor je datingleven, je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde betekenen als jij de skills had om iedere week 3 dates te regelen?’ ‘Garandeer je dat?’ kaatste hij lachend de bal terug. ‘Dat is héél realistisch voor een man zoals jij, en dat kan ik zeggen omdat ik al heel veel heb gecoacht. Zie het als het leren van een nieuwe taal: dat gaat het snelst als je in een land woont waar die taal gesproken wordt.’

‘Je wordt dan ondergedompeld. Dat is precies wat wij gaan doen, alleen dan met vrouwen. Je gaat zoveel vrouwen ontmoeten, spreken, met ze flirten, op dates en meer dat je op den duur niet anders kan dan de ‘taal van aantrekkingskracht’ machtig zijn.’ Dat is wat er ook gebeurde. Tachtig procent van de tijd was het tijd voor fun, maar wel fun-met-een-doel: leren om beter te worden met vrouwen.

Tijdens de vakantie

Dat kan alleen als je goed in je vel zit: daar begint en eindigt alles mee. Vandaar dat een Summerbootcamp, een versiercursus op vakantie zo goed werkt. De vrouwen zijn mooi en zomers gekleed. Ze zijn temperamentvol, charmant, spontaan en houden van mannen die flirten. Ontstaan er ook serieuze relaties? Jazeker. Maar dat is niet per se het doel. Liever dat ze naar huis komen met een skillset, waar ze in hun datingleven en latere relatie iets aan hebben – dan dat ze te snel in een nieuwe relatie stappen.

Meer informatie over een Summerbootcamp? Vraag de brochure aan of kijk hier: http://www.attractiongym.nl/summerbootcamp/ Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor Riga en Barcelona. Heb je een speciale vraag? Mail dan naar info@attractiongym.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf − = 2
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.