Menu

Tips voor een fijne herfst

herfst


herfstOok zo genoten van de zomer? Lekker op terrasjes zitten, de lange zomeravonden en op vakantie gaan. De zomer is zo goed als voorbij en dat is gelijk te merken. Het regent vaker en de dagen worden korter. Maar dat de zomer af is gelopen is niet alleen maar negatief want de herfst is aangebroken, op een andere manier een hele leuke tijd. Tips voor een fijne herfst vind je hier.

Tip 1: Nieuwe outfits scoren

Het weer verandert en daarbij ook de kleding in je garderobe. Rokken worden ingeruild voor lange broeken en hemdjes moeten plaatsmaken voor vesten. Het herinrichten van je kast vraagt natuurlijk ook om nieuwe outfits. Een beter excuus dan de seizoenswisseling is er niet om te gaan winkelen.

Tip 2: Ga een dagje naar de sauna

Niets is  lekkerder dan in de kille herfstperiode weer even terug te gaan naar de warmte van de zomer. Gelukkig zit Nederland vol met de meest rustgevende sauna’s. Je geniet niet alleen van de warmte, maar je ontspant hier ook heerlijk. Even uit de sleur van het dagelijkse leven en alle stress vergeten. Extra tip: ga gezellig samen met een vriendin, dan hebben jullie een middagje de tijd om lekker bijkletsen.

herfst

 

http://www.beauty.nl/damesdag/

Tip 3: Geniet van avonden bij de openhaard

Een boek lezen of een wijntje drinken voor de openhaard? Het is niet alleen lekker warm, maar ook sfeervol. Heb je geen openhaard? Ga dan voor een avondje op de bank met een dekentje en wat kaarsen. In de herfst worden de dagen steeds korter. Alleen thuis zijn wanneer het buiten donker en guur weer is kan je een onveilig gevoel opleveren. Wil je volop kunnen ontspannen op de knusse herfstavonden? Plaats dan een bewakingscamera. Indringers denken wel 2 keer na voordat ze jouw huis benaderen. Zo ga je iedere avond met een gerust hart slapen.

herfst

http://www.houzz.com/photos/25187/Mt-Shadows-rustic-living-room-seattle

Tip 4: Ga bakken

Ken je die heerlijke geur van vers gebakken appeltaart? In de herfst ben je over het algemeen meer binnen dan in de zomer. Dus je hebt nu de tijd om die lekkere geur in je eigen huis te halen. Bakken is ook leuk om met je kinderen te doen. Houden jullie niet van appeltaart? Bak ook eens koekjes, cupcakes, brownies of een cheesecake. Let met bakken wel altijd goed op de brandbeveiliging.

Tip 5: Wandelen

Woon je dicht bij een bos of park? Maak een mooie herfstwandeling en zoek kastanjes om er een mooie krans of herfststukje van te maken. Voor je kinderen is het bos ook geweldig, zij spelen heerlijk in de net gevallen bladeren. Kijk uit dat ze niet uitglijden als ze aan het rennen zijn, het kan nogal glad zijn.

herfst

http://lifebyrosie.nl/feel-good/waarom-de-herfst-geweldig-is/

Tip 6: Ga erop uit

Is het een regenachtige zondag in de herfst en wil je niet de hele dag thuis zitten met je kinderen? Ga naar een museum, een overdekt speelparadijs of naar een winkelcentrum. Regent het niet? Neem je kids mee naar de dierentuin, het dolfinarium of ga lekker uitwaaien op het strand. De herfst heeft meer dan genoeg mooie dingen te bieden.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− zeven = 0
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.