Menu

Training/Coaching

wat kan een kind leren van een scheiding

Ik ga scheiden, wat nu?

De beslissing om te gaan scheiden is gevallen. Wat nu? Er komt heel veel op je af. Waar begin je precies? Waar ga je wonen? Red je het financieel? Wat betekent dit allemaal voor je kind? Wat moet je met het verdriet en de boosheid die je voelt? Deze en nog veel meer vragen spoken door je hoofd en houden je uit je slaap. Herkenbaar?

Scheiden is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit je leven. Niet gek dus dat je het overzicht soms even kwijt bent en de paniek toeslaat.

Wij hebben twee producten voor je ontwikkeld om je zo goed mogelijk door je scheiding te helpen en het risico op een vechtscheiding zo klein mogelijk te houden.

Online training

Wij hebben een online training, met videocursus, voor je ontwikkeld om je te helpen de rust te bewaren en het overzicht te houden tijdens deze hectische periode.

In 4 video’s van ieder circa 15 minuten gaan we in op de belangrijkste onderwerpen; alles wat je praktisch moet regelen, je kind, alimentatie en het verwerken van je scheiding.

Bij de video’s krijg je handige links, downloads, boekenlijsten en wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Lees meer over de Online Training

Online coaching

Tijdens het Nieuwe Stap coachings traject begeleiden we je bij de stappen die je moet zetten. We kijken mee naar wat er moet gebeuren in jouw specifieke situatie en in welke volgorde. Waar loop je tegenaan, welke emoties spelen een rol? Hoe kun je het beste reageren op je ex-to be? Hoe begeleid je je kinderen zo goed mogelijk?

Door op tijd met ons te sparren kan je voorkomen dat de communicatie met je toekomstige ex zo erg verslechtert dat je in een vechtscheiding belandt. 

Door middel van (online) persoonlijke coachings gesprekken doorlopen we gezamenlijk jouw echtscheiding.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om op elk moment van de dag vragen te stellen via de mail.

Ál je vragen kunnen aan bod komen. We zijn er echt om jou persoonlijk door het traject heen te helpen.

Lees meer over Online Coaching
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Op het ene moment ben je nog samen partners en op het andere moment ben je alleen nog maar samen ouders. Roos kan zich dat moment ook nog goed herinneren. Wat doet dat met je? Heb je het gevoel dat de ander het gezin in de steek laat? Dan kan je je op een hellend Lees verder > samen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.