Menu

Uit eten met singles in augustus

uit eten met singles


thuisblijversdiner Match4Dinner

Ben jij een thuisblijver of geniet je op dit moment van een heerlijke vakantie? Als jij, al dan niet vrijwillig, in het land bent, heb je natuurlijk wel zin in een gezellig etentje. Dat kan! Volgende week zaterdag, 22 augustus, organiseren wij het Hartje Zomer Diner. Uit eten met singles in een stad die jij hebt geselecteerd, social dining. Je kan  je aanmelden tot  en met maandag 17 augustus. Kijk op Match4Dinner.nl.

Op dinsdag de 18de gaan wij matchen en ontvang je van ons de definitieve uitnodiging. Je hoort dan, als je je hebt ingeschreven, in welk restaurant je op zaterdag 22 augustus om 19.00 uur wordt verwacht.

Smakelijk!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


7 + = twaalf

Vlog

Voor je kind is de scheiding ook een rouwproces. Loyaliteit hoort bij kinderen. Loyaliteit naar allebei de ouders. Hoe begeleid je als ouders dit rouwproces het beste? Hoe help je je kind de scheiding te verwerken? Marloes Andriessen van Succesvol Scheiden Brabant geeft je in deze vlogLees verder > het help je je kind de scheiding te verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.