Menu

Uit eten met singles in augustus

uit eten met singles


thuisblijversdiner Match4Dinner

Ben jij een thuisblijver of geniet je op dit moment van een heerlijke vakantie? Als jij, al dan niet vrijwillig, in het land bent, heb je natuurlijk wel zin in een gezellig etentje. Dat kan! Volgende week zaterdag, 22 augustus, organiseren wij het Hartje Zomer Diner. Uit eten met singles in een stad die jij hebt geselecteerd, social dining. Je kan  je aanmelden tot  en met maandag 17 augustus. Kijk op Match4Dinner.nl.

Op dinsdag de 18de gaan wij matchen en ontvang je van ons de definitieve uitnodiging. Je hoort dan, als je je hebt ingeschreven, in welk restaurant je op zaterdag 22 augustus om 19.00 uur wordt verwacht.

Smakelijk!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 − = zes

Vlog

Op zondag 22 april wordt Binnenstebuiten uitgezonden De scheiding van haar ouders levert fikse onrust op voor Emma, en dat kan ze er nou net niet bij hebben want ze staat op het punt om Nederlands kampioen schieten te worden. Als ze in haar dagboek haar gevoelens op een rijtje zet, levert dat een verrassend Lees verder >

pubermeisje met gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk