Menu

Uit eten met singles in augustus

uit eten met singles


thuisblijversdiner Match4Dinner

Ben jij een thuisblijver of geniet je op dit moment van een heerlijke vakantie? Als jij, al dan niet vrijwillig, in het land bent, heb je natuurlijk wel zin in een gezellig etentje. Dat kan! Volgende week zaterdag, 22 augustus, organiseren wij het Hartje Zomer Diner. Uit eten met singles in een stad die jij hebt geselecteerd, social dining. Je kan  je aanmelden tot  en met maandag 17 augustus. Kijk op Match4Dinner.nl.

Op dinsdag de 18de gaan wij matchen en ontvang je van ons de definitieve uitnodiging. Je hoort dan, als je je hebt ingeschreven, in welk restaurant je op zaterdag 22 augustus om 19.00 uur wordt verwacht.

Smakelijk!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 − = drie

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.