Menu

Voorzichtig weer een beetje gaan daten??

daten

uit gaanIs jouw goede voornemen voor 2015 om eens wat vaker uit te gaan? Dan kun je nu meteen beginnen met een Social Dinner bij Match4Dinner. Moet je om te beginnen met daten een drempel over? Gaan jouw gedachten daarover in een cirkeltje: “Durf ik op date, wat moet ik zeggen, ben ik wel leuk genoeg en wat als de date in kwestie een creep(in) blijkt te zijn….” Om de start van je “nieuwe sociale leven” wat makkelijker te maken laten we je regelmatig de dinertjes van Match4Dinner zien. Match4Dinner organiseert dinertjes met meerdere andere singles. Gewoon ongecompliceerd daten door te gaan uit eten met anderen, geen ongemakkelijke stiltes want er zitten genoeg deelnemers aan tafel, iedereen heeft zin in een gezellig avondje uit en misschien zit er toevallig wel een héle leuke man of vrouw tussen.

Op 17 januari is het eerstvolgend diner. Meld je aan en probeer het eens!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 + acht =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.