Menu

Voorzichtig weer een beetje gaan daten??

daten

uit gaanIs jouw goede voornemen voor 2015 om eens wat vaker uit te gaan? Dan kun je nu meteen beginnen met een Social Dinner bij Match4Dinner. Moet je om te beginnen met daten een drempel over? Gaan jouw gedachten daarover in een cirkeltje: “Durf ik op date, wat moet ik zeggen, ben ik wel leuk genoeg en wat als de date in kwestie een creep(in) blijkt te zijn….” Om de start van je “nieuwe sociale leven” wat makkelijker te maken laten we je regelmatig de dinertjes van Match4Dinner zien. Match4Dinner organiseert dinertjes met meerdere andere singles. Gewoon ongecompliceerd daten door te gaan uit eten met anderen, geen ongemakkelijke stiltes want er zitten genoeg deelnemers aan tafel, iedereen heeft zin in een gezellig avondje uit en misschien zit er toevallig wel een héle leuke man of vrouw tussen.

Op 17 januari is het eerstvolgend diner. Meld je aan en probeer het eens!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 × = vier

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.