Menu

Waar laat ik mijn trouwjurk?

2 reacties
garderobekast op maat

Wat moet er veel gebeuren! Nadat uitgesproken is dat we écht uit elkaar gaan, is het nu echt de hoogste tijd om dat te regelen. Als we nog langer op elkaars lip blijven zitten, komt dat niet ten goede aan de afhandeling. We proberen echt om elkaar te respecteren maar dat is op dit moment best moeilijk….

Gelukkig heb ik die inschrijving bij de woningbouwvereniging niet opgegeven toen ik mijn ex leerde kennen en komt er nu een hele mooie kans op een mooi huisje voorbij. Een mooi huisje voor mij, dochter en zoon. Een eigen plekje waar ik op mijn gemak alles kan gaan verwerken en een nieuw leven kan gaan opbouwen.

Het huis is niet zo groot maar ligt wel in een mooie buurt, dichtbij school en dichtbij ons huis waar mijn ex blijft wonen. Dat is dus heel makkelijk voor zoon en dochter, zij kunnen op de fiets op en neer gaan en dat maakt het voor ons allebei een stuk minder complex. Maar ja, een klein huisje inrichten wordt wel moeilijk. Ik kan op de piepkleine zolder gelukkig een eigen kamer voor mezelf creëren, en de kinderen krijgen ieder een eigen kamertje op de eerste verdieping. Voor de zolder heb ik een hele mooie kast op maat laten maken zodat ik heel veel kwijt kan.  Heel veel wat we de afgelopen jaren hebben verzameld in ons grote huis kan dan mee. Al mijn herinneringen. Nu kan ik een heleboel gezamenlijk herinneringen nog niet echt zien maar ik hoop dat dat over een tijdje anders is.. En ook alle spulletjes van de kinderen toen ze nog heel klein waren koester ik. Meenemen dus al die spullen!!

Maar wat doe ik met mijn trouwjurk? Neem ik die mee, geef ik die weg of ga ik die verbranden?? Ik weet het niet. Wat voelde ik me mooi op mijn trouwdag, maar wat doet het nu een pijn om dat ding te zien. Om de liefde van toen weer te voelen. Wat is er toch gebeurd in de tussentijd? Misschien als ik ook een garderobekast op maat laat maken, kan ik hem ergens achterin verstoppen. Hopelijk vindt dochter het in de toekomt nog leuk om er iets mee te doen…

Advertorial

REACTIES

Harriet - 7 dec 2017

Ik heb de jurk achter gelaten. Zoals ik alles achter heb gelaten in het huis. Ben volledig opnieuw begonnen in een nieuw huis en nieuwe meubels. Ik had totaal geen binding meer met de jurk en dacht laat ex er maar mee doen wat hij wil. Het paste niet meer bij mijn nieuwe leven. En het was goed zo..

Profielfoto van Eline Stap

Eline Stap - 8 dec 2017

Hier net zoals Harriet. Ex heeft na een poosje wel gevraagd wat hij er mee moest doen, hij wilde de zolder opruimen. 'Doe maar in een kledingbak', zei ik. Weg ermee.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 + = twaalf

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.