Menu

Wat te doen tijdens een slechte date?

slechte date singles

slechte date singles

Yes! Je hebt een date! Al wekenlang hebben jullie leuk contact via internet en eindelijk heb je gevraagd om een keertje af te spreken. Maar dan….

Je ziet hem of haar staan en weet binnen 3 seconden dat dit HET niet gaat worden. Wat nu?

 

1. Droom jezelf op een onbewoond eiland

Denk aan parelwitte stranden, palmbomen, een luie stoel en complete rust. Beter dat dan je ergeren aan het feit dat hij al twee uur doorboomt over zijn carrière of haar onvermogen om met haar mond toe te eten.

2. Laat je gaan

Nu je toch besloten hebt dat je haar niet meer wil terugzien, hoef je ook geen goede indruk achter te laten. Bestel dus frieten en hamburgers naar hartelust en geneer je niet om na je dessert het knoopje van je broek open te zetten.

3. Word tipsy

Drank is de perfecte manier om een saai gesprek van een beetje enthousiasme te voorzien: bestel dus dat extra glas wijn. Wanneer je meneer of mevrouw oersaai plots toch aantrekkelijk vindt, weet je dat je te veel op hebt.

4. Maak een lijstje

Het enige leuke aan een vreselijke date is dat je nadien een hilarisch verhaal hebt om aan je vriendinnen te vertellen. Maak een lijstje van de dingen die je hen niet wil ontzeggen.

5. Probeer flirttechnieken

Nu je toch je nieuwe jurk hebt aangetrokken, kan je je vreselijke date maar beter tot proefkonijn bombarderen. Probeer eens een manier van flirten die je niet zou durven gebruiken bij mannen die je wel aantrekkelijk vindt (stoute vragen stellen, bijvoorbeeld) en kijk wat het effect is.

Bron: nieuwsblad.be

 

TAGS :

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


acht × = 64
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.