Menu

Let op: hele belangrijke wijzigingen kinderalimentatie

wijzigingen kinderalimentatie

Hoe bereik je je doelen na je scheidingWe hebben het al eerder gehad over de wijzigingen kinderalimentatie en de alleenstaande ouderkorting in 2015. We hebben er zelfs een filmpje over gemaakt. Maar we kunnen ons voorstellen dat de veranderingen nog heel wat vragen oproepen. Wat verandert er nu precies voor jou en voor jouw ex? Hoe kunnen jullie hier goede afspraken over maken?

 

Gratis informatie avonden

In samenwerking met onze partner Settlement zullen wij een aantal informatie-avonden organiseren over de wijzigingen kinderalimentatie. Je kan deze avonden gratis bijwonen. Er wordt algemene informatie gegeven en er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Aanmelden

Als jij daar bij wilt zijn kan je je gratis aanmelden via info@nieuwestap.nl of via info@settlement.nl

Data en locaties

*   Dinsdag 13 januari in Papendrecht – Brederodehuis 15

*   Donderdag 15 januari in Huis ter Heide – Rembrandtlaan 2

*   Donderdag 22 januari in Amsterdam – Keizersgracht 268

*   Donderdag 29 januari in Den Bosch – locatie volgt

Programma

*   Ontvangst 19:00 uur

*   Aanvang 19:15 uur

*   Presentatie

*   20:30 uur gelegenheid tot stellen van vragen

*   21:00 afsluiting met drankje

Aarzel niet en laat je over de wijzigingen kinderalimentatie informeren door deskundigen, meld je nu aan!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ een = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.