Menu

Wil jij de Nieuwe Gezinnenkalender kado?

4 reacties
nieuwe gezinnen kalender

nieuwe gezinnen kalenderDe Nieuwe Gezinnenkalender is uit! Ga je scheiden of zit je er middenin? Ben je al toe aan een nieuwe relatie met of zonder kinderen? Allemaal Nieuwe Stappen…… En heb je je al ingelezen of weet je het allemaal al? Of ben je misschien niet zo’n boekenwurm?

Dan is de Nieuwe Gezinnenkalender beslist iets voor jou! Alle onderwerpen komen in vraagvorm met antwoord langs.

De kalender bevat 52 interessante, boeiende, leerzame vragen met op de achterzijde het antwoord. Voorzien van prachtige illustraties passend bij iedere vraag. Hij is niet gedateerd, dus je kunt beginnen wanneer je wilt. Hierbij 2 voorbeelden:

–          Hoe lang duurt het in een huwelijk voor de koek op is? Antwoord: Het duurt gemiddeld 14 jaar voordat de koek op is en de echtscheidingspapieren worden getekend. Op dat moment is de man gemiddeld 46 jaar en de vrouw gemiddeld 43 jaar.

–          Verzin een nieuwe naam voor een samengesteld gezin. De volgende namen zijn al in omloop: combinatiegezin, mozaïekgezin, fusiegezin, mikado gezin… Antwoord: Het meest gebruikte woord is nog steeds stiefgezin, hoewel de meeste mensen bij deze term een vervelend gevoel krijgen.

Wanneer je meer over een onderwerp wil weten kijk je bij de bronvermelding onderaan het antwoord.

Je kan hem voor € 14,50 bestellen, per mail bij info@simonsenzwarts.nl of bij bol.com of gezinnig.nl

Ook leuk om kado te geven!

Kadootje

Eén exemplaar wordt binnen 2 weken kado gedaan aan diegene die mij kan overtuigen waarom jij de kalender ‘t hardst nodig hebt.

Plaats je reactie hieronder!!!

TAGS :

REACTIES

Inge Mulder - 29 okt 2015

Ik heb de gezinsplanning écht héél hard nodig, omdat ik naast een ingewikkelde omgangsregeling door wisselende diensten van mijn ex, ook mijn eigen werk, oppas voor de kinderen, opleiding met de hond tot hulphond voor mijn dochter moet organiseren. Daarnaast gaan mijn kinderen allebei naar sport. Dat kan écht niet zonder gezinsplanner. Heb net december ingepland, maar 2016 is al heel dichtbij. Help mij alsjeblieft aan een gezinsplanner voor 2016!!!

femke - 29 okt 2015

Omdat ik sinds een jaar samenwoon met mijn nieuwe, buitenlandse partner. Heel romatisch hoor, dat gecommuniceer in het Frans. Maar oh wat hebben we vaak miscommunicatie. Natuurlijk ook door onze verschillende achtergronden. Zou een kalender ons daar een beetje bij kunnen helpen? Wat denken jullie?

willie - 1 nov 2015

Over 2 weken de eerste zitting over het ouderschapsplan. Eindelijk een stap naar de goede richting...Al 1,5 jaar bezig om te scheiden.Natuurlijk is het zo verdrietig als een rechter over alles een beslissing moet nemen maar ook daar heb ik vrede mee...Als er maar een einde aan komt! Een opname achter de rug. Nu nog 1 kind in een pleeggezin. ik woon met mijn dochter bij een goede kennis zodat zij naar dezelfde school kan blijven gaan waar ze nu al bijna 2 jaar op zit... Druk bezig om een woning toegewezen te krijgen wat ook erg moeilijk is. Als ik mijn eigen plek heb komt mijn zoon direct bij mij terug... Ik heb veel aan deze site... Ik kom er wel!! Ik geloof dat 2016 mijn jaar word!!!!

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 12 nov 2015

De kalender gaat naar Willie. Willie een goed begin van 2016, dat wordt vast jouw jaar! Mail ons even het adres waar hij naartoe gestuurd kan worden, info@nieuwestap.nl Femke, bon chance! ;-) En Inge succes met plannen!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes + 6 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos geeft in deze vlog 3 tips om je scheiding iets makkelijker te maken. In januari besluiten er relatief veel stellen om uit elkaar te gaan. Dit is een aantal jaar geleden ook bij Roos gebeurd. Zij weet hoe het voelt en wat er op je af komt. Met deze tips wordt deze nare periode Lees verder > 3 tips om je scheiding makkelijker te maken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.