Menu

Win het boek Hartenvrouw!

Hartenvrouw Babette van Veen

Gisteren plaatsten wij het interview met Babette van Veen over haar boek Hartenvrouw. In dit boek vertelt ze openhartig over het vallen en opstaan vanaf het moment dat haar huwelijk strandde. Een periode van verdriet en rouw, maar ook een periode waarin zij veel stappen heeft gezet en tot bijzondere inzichten is gekomen. “Een waardevolle tijd die ik niet had willen missen”.

Babette beschrijft in Hartenvrouw ook haar zwartste dagen. “Ik heb het opgeschreven zoals het is. Je bent verward, je krijgt enorm veel op je bord en het is bijna teveel om te bolwerken. Maar het leven gaat gewoon door. Je moet toch ’s ochtends je bed weer uit en gewoon bikkelen.” Wil jij dit boek ook graag lezen en in aanmerking komen voor een gratis exemplaar?

Wij kunnen 2 exemplaren van dit boek weggeven. Laat in onze community een berichtje achter als je in aanmerking wilt komen voor Hartenvrouw. Met één tip die jou zelf door moeilijke momenten heen helpt of heeft geholpen. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan. Wij maken op dinsdag 24 februari de winnaars bekend.

Wil je de loting niet afwachten: je kan Hartenvrouw ook al bestellen bij Bol.com of via http://www.hermanvanveen.com/webshop/

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 9 = dertien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.