Menu

Zin in een gezellig etentje met andere singles?

singles

singlesHeb je weer eens zin in een gezellig avondje uit maar weet je niet met wie? Match4Dinner regelt het voor je.

Gewoon een gezellige avond met een aantal andere singles aan tafel. Wie weet zit die éne er ook tussen 😛 . Match4Dinner zorgt voor een leuk gezelschap in een bijzonder restaurant. Het FebruariDiner komt eraan! Volgende week zaterdag, 28, is het al zover. Aanmelden kan tot maandag 23 februari. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen reserveren wij in verschillende plaatsen in het land – in écht leuke restaurants – tafels voor jullie.

Op dinsdag de 24e gaan wij matchen en ontvang je van ons – als je je voor het diner hebt ingeschreven – de definitieve uitnodiging. Je hoort dan in welk restaurant je op zaterdag 28 februari om 19.00 uur wordt verwacht, uiteraard in een plaats die door jou is geselecteerd.

Beetje spannend misschien, maar vooral leuk toch, om nieuwe mensen te leren kennen? Over nieuwe stap gesproken 😉

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − 3 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.