Menu

Zin in een midzomer weekend met singles?

2 reacties
zin in een midzomerweekend met singles?

Het Midzomer weekend op Schiermonnikoog, daar wil jij natuurlijk ook aan meedoen! Op het meest noordelijke punt van Nederland is het het langste licht en kun je samen genieten van een heerlijk lang weekend.

Wat gaan we dit weekend doen?

Vrijdag
De meeste deelnemers nemen om 15.30 uur de boot naar Schiermonnikoog. Neem je een boot eerder, dan kan je lekker naar het strand of alvast het eiland gaan verkennen.

We verblijven in “It Aude Kolonyhûs” in een comfortabel 10-persoons appartement met een groot dakterras en vijf 2-persoons slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden met comfortabele boxsping. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. ’s Avonds kan je ervoor kiezen om samen met anderen te koken of om in het dorp uit eten te gaan. Na het eten wil je vast met een groepje mee naar de zee lopen!

Zaterdag
Vandaag staat in het teken van het strand. De vroege vogels gaan voor vijven al richting het strand om de zonsopgang om 5.07 uur te bewonderen. Lekker warm aangekleed zit je gezellig naast elkaar op het koele zand te genieten van de eerste gloed aan de hemel.

Na het ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan en maken een wandeling over het eiland., Langs het strand lopen we weer terug. Onderweg kan je een duik nemen in de zee, zandkastelen bouwen en opwarmen op het strand.

’s Middags lopen degene die zin hebben in Midgetgolf daarvoor naar Camping Seedune (400 meter).

Wie zin heeft helpt ’s avonds mee om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Samen koken is heel gezellig en ons appartement heeft een geweldige keuken daarvoor. Is het lekker weer, dan eten we natuurlijk buiten op ons terras en anders binnen aan de lange tafel.

Om 22.08 uur gaat de zon weer onder en vanaf het strand is het prachtig om de laatste roodtinten in de zee te zien verdwijnen.

Ben je nog niet moe en heb je zin in een dansje? We kiezen samen muziek uit en de liefhebbers gaan swingen of je loopt naar het dorp om daar de plaatselijke disco te bezoeken.

Zondag
Om 10 uur maken we een wandeling van ongeveer 12 km lang. Natuurlijk kun je ook een dagje een fiets huren om nog meer van het eiland te kunnen zien.

In de loop van de middag gaan we vliegeren! Op het breedste strand van Europa heb je lekker alle ruimte om hiervoor. Je mag je eigen vlieger meenemen of er eentje huren of kijken naar de vliegerkunsten van de anderen.

Je kiest of je vanavond in het appartement gaat eten (en koken) of dat je naar het dorp gaat om daar uit eten te gaan. Daarna kunnen we nog gaan Jeu de boulen, een nachtduik maken in de zee, sterke verhalen vertellen, dansen, etc..

Maandag
Maandagochtend om 10:00 uur moeten we uiterlijk ons appartement verlaten. Natuurlijk ben je vrij om al op zondag naar huis te gaan. Is het lekker weer? Dan wil je vast nog even het strand op! Vorig jaar bleef een grote groep nog lekker lang van het zonnetje genieten.

Het genoemde programma kunnen we veranderen naar behoefte en laten afhangen van de weersomstandigheden. Natuurlijk hoef je niet overal aan mee te doen, maar de mogelijkheden zijn wel aanwezig.

Prijs: €212,- (voor leden €182,-)

(incl. 3 nachten op een 2-persoonskamer, ontbijt en leuke activiteiten op zaterdag en zondag).

Kijk verder op Go-out! en geef je snel op!

REACTIES

Eline - 11 jul 2017

Jammer dat er geen datum bij staat!

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 2 aug 2017

Woeps, 23 juni

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 − = zes

Vlog

Waarom is het voorbij? Waarom wil hij of zij scheiden? Wat is er mis gegaan? Deze vragen komen vaak voorbij bij scheidingscoach Roos Boer. Ze vlogt erover: Scheidingscoach Succesvol ScheLees verder > Waarom wil zij scheiden?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk