Menu

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Annelies Hulsker (getrouwd en 2 kinderen) en Elske Damen (getrouwd en 3 kinderen). Wij zijn beiden jurist, mediator en coach. Wij hebben in de jaren dat wij als mediator aan het werk waren een groot aantal echtscheidingen begeleid en daarbij mensen in een zware periode in hun leven gezien. Als de scheiding is afgerond en mensen bij ons de deur uitgaan begint voor hen een nieuwe fase.

Alles over scheiden en gescheiden zijn

Met al het nuttigs en leuks dat we in dit online magazine verzamelen, willen wij je graag inspireren en helpen om je scheiding en de fase erna net wat makkelijker te maken. Door allerlei onderwerpen in de blogs aan de orde te stellen hebben we  een uitgebreide vraagbaak gebouwd. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor ons Mail Magazine. Als je wilt dat er bepaalde onderwerpen worden besproken, laat het ons dan weten.

Ben je geïnteresseerd om partner te worden, neem dan contact met ons op

Wij werken er hard aan om het aantal leuke en nuttige dienstverleners uit te breiden, heb je wensen of tips, dan horen wij dat graag.

We zijn heel benieuwd naar je reactie, meld je aan voor het scheiden forum, neem contact op of laat van je horen via de Social Media.

Informatiefilm Nieuwe Stap

Privacy Statement

Nieuwe Stap in de media

Links
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.