Menu

Vragen over communicatie bij scheiding

Stel gratis je vraag over communicatie bij scheiding!

Wanneer je gaat scheiden is de communicatie met je (aanstaande)ex een van de moeilijkste factoren. Natuurlijk heb je niet altijd zin om je emoties aan de kant te zetten en constructief te communiceren. Natuurlijk vind je de helft van wat er gezegd wordt stom en irritant en word je daar boos om! Maar dat leidt uiteraard niet naar een oplossing! Samen communiceren over de kinderen en over zaken die afgehandeld moeten worden is een essentieel onderdeel van je scheiding. Als je dat niet kan, vergroot je de kans op een vechtscheiding en dat moet je te allen tijde zien te voorkomen!

Gelukkig kan Nieuwe Stap je aanbieden om al je vragen en problemen mbt de communicatie aan een deskundige voor te leggen. Onze partner Succesvol Scheiden Nederland geeft je graag antwoord! De beantwoording van je vraag is gratis. tenzij er echt diep op de achtergrond  moet worden ingegaan, dan geeft Succesvol Scheiden Nederland dat aan.

Mail je vraag naar info@nieuwestap.nl en ontvang meteen wekelijks onze Gouden Tips.Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Krijg jij al de bibbers bij het idee dat je met de andere ouder moet overleggen hoe de gewijzigde plannen voor de lockdown periode eruit gaan zien? Vind jij het heel ingewikkeld om te communiceren met je ex partner? Renata Vermeulen geeft je in onderstaande vlog tips hoe je makkelijker kan communiceren met je ex. Lees verder > wijzigen de kerstplannen door de lockdown?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.