Menu

Vragen over communicatie bij scheiding

Stel gratis je vraag over communicatie bij scheiding!

Wanneer je gaat scheiden is de communicatie met je (aanstaande)ex een van de moeilijkste factoren. Natuurlijk heb je niet altijd zin om je emoties aan de kant te zetten en constructief te communiceren. Natuurlijk vind je de helft van wat er gezegd wordt stom en irritant en word je daar boos om! Maar dat leidt uiteraard niet naar een oplossing! Samen communiceren over de kinderen en over zaken die afgehandeld moeten worden is een essentieel onderdeel van je scheiding. Als je dat niet kan, vergroot je de kans op een vechtscheiding en dat moet je te allen tijde zien te voorkomen!

Gelukkig kan Nieuwe Stap je aanbieden om al je vragen en problemen mbt de communicatie aan een deskundige voor te leggen. Onze partner Succesvol Scheiden Nederland geeft je graag antwoord! De beantwoording van je vraag is gratis. tenzij er echt diep op de achtergrond  moet worden ingegaan, dan geeft Succesvol Scheiden Nederland dat aan.

Mail je vraag naar info@nieuwestap.nl
Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.