Menu

Foekje Beckers, jouw gids na de scheiding

Jouw gids na scheiding

Voor ambitieuze gescheiden vrouwen en samengestelde gezinnen! 

De handtekening staat onder de echtscheidingspapieren. Het is de streep onder die fase van jouw leven. Er komt een einde aan een verdrietige periode waarin je steeds maar door bent gegaan en veel praktische zaken hebt geregeld. Maar wat nu? Wie ben jij en wat wil je? Je hebt een keuze. Loop jij met je ziel onder je arm, of liever met een plan in je hand? 

Zet de stap naar een liefdevol nieuw begin door jezelf op nummer 1 te zetten. Reflecteer, verwerk je verdriet en neem een duik in jouw ambities en verlangens. Stippel je eigen toekomst uit. Doe dat met wilskracht én met mij. Ik ben jouw gids na scheiden en begeleid jou in jouw transformatieproces naar eigenheid, kracht, levensvreugde en liefde. Samen maken we een plan, zodat jij kunt starten aan een nieuwe fase in jouw leven.

Het programma: ‘Liefdevol nieuw begin’ 

 • Voor mannen en vrouwen die kiezen voor geluk
 • Van loslaten naar voluit leven, jouw leven
 • Praktische hulp, advies en een concreet plan
 • Systemische benadering
 • Inzicht in wie je bent en wat je wilt
 • We kauwen samen op jouw plan: Wie ben je? Wat wil je en hoe ga je dat vormgeven met, of zonder kinderen? 
 • Maatwerk ondersteuning – het draait om jou

Samengestelde gezinnen:

Rust, plezier en harmonie. Een liefdevolle thuisbasis waar elk individu zich gezien en welkom voelt. Dat klinkt goed, hè? Het is mogelijk, ook voor een samengesteld gezin. 

Modern ouderschap is geen uitzondering, wel een uitdaging.

Het runnen van een samengesteld gezin is complex. De uitdagingen vliegen je om de oren. Je wilt dat iedereen gelukkig is – en dus bikkel je door. Succesvol samengesteld, hoe doe je dat? 

Om van jouw gezin een team te maken, kijken we naar de eigenschappen en talenten van elke teamspeler. Wie staat er in het veld? Succesvol samengesteld werkt met een bewezen model dat inzicht geeft in de verschillende persoonlijkheden, talenten en valkuilen binnen een samengesteld gezin. Met die informatie leer je elkaar écht kennen en heb je de antwoorden op de te hanteren opvoedstijl(en), manier van communiceren en de wijze waarop je onderling meer verbinding en eenheid kunt creëren. 

Van alle samengestelde gezinnen gaat meer dan 60% binnen vijf jaar uit elkaar. Een schrikbarend hoog percentage. Het samenvoegen van twee gezinnen is een uitdaging. Advies en inzichten kunnen je helpen op de weg naar ‘ze leefden nog lang en gelukkig’.

Van frustratie naar liefde, want liefde is de reden dat je samen een gezin vormt.

Teamwork makes the dream work

 • Bewezen model met 360 graden scan van jullie gezin
 • Inzicht in de kwaliteiten en talenten van elk lid van het gezin
 • Inzicht in de gezinsdynamiek
 • Persoonlijk advies
 • Vaststellen van normen en waarden van jouw samengestelde gezin
 • Van frustratie en bikkelen naar acceptatie, rust en liefde
 • Maatwerk, want elk gezin heeft andere vragen en behoeften
 • Praktische routekaart van jouw gezin

(Foto Foekje)

Zie je die vrouw? Die stralende krullenbol? Zonder enige voorkennis zou je denken: ‘Jij hebt makkelijk praten.’ Maar ook ik ging door een scheiding. Ik was mezelf kwijt en had de touwtjes niet in handen. Het was mijn grootste levensles en tegelijk een nieuw begin. Van worstelen met mezelf naar workshops en begeleiding voor gescheiden vrouwen, mannen en samengestelde gezinnen – als ervaringsdeskundige én gediplomeerd coach. 

Foekje Beckers

Jouw gids na scheiden. Moeder van drie zonen, gescheiden en succesvol samengesteld. Ervaringsdeskundig én professioneel coach. Eerlijk, invoelend, humoristisch en positief. Mijn glas is altijd halfvol, behalve als er rode wijn in zit. Je kunt me op mijn helderblauwe ogen vertrouwen. Ik leg mijn vinger op de zere plek, maar zal er – vrij van een oordeel – nooit mee wijzen. Perfectionist met een doel, namelijk om jou te helpen met een liefdevol nieuw begin.

Laten we over jou praten 

www.foekjebeckers.nl

hello@foekjebeckers.nl
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.