Menu

Mooi aanbod voor scheidingsprofessionals!

Netwerk scheidingsprofessionals

Begin 2022 zijn we gestart met het Netwerk voor Scheidingsprofessionals. Het uitgangspunt was om partners van nieuwestap.nl te verbinden met elkaar zodat we kunnen leren van elkaars expertise.

Met professionals uit verschillende disciplines in het scheidingsproces gaan we drie keer per jaar samen aan de slag met hetzelfde doel: het voorkomen van (v)echtscheidingen en het helpen van ouders en kinderen om een scheiding zo goed mogelijk door te komen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: mensen in scheiding helpen. 

Het Nieuwe Stap Netwerk voor Scheidingsprofessionals 

Alle leden van het Netwerk, werken met hart en ziel aan het goed begeleiden van de mens in scheiding. Ieder doet dat op zijn eigen manier, met zijn eigen kennis, kunde en zijn eigen vaardigheden. 

Hoe mooi is het om een zo breed netwerk te hebben! Zo kan je je eigen werk nóg beter uitoefenen en kan je leren van de de kennis en kunde van professionals uit de andere disciplines in het scheidingsproces.

Bijeenkomsten

Met het netwerk komen we drie maal per jaar bij elkaar op een lokatie in het midden van het land. Tijdens deze bijeenkomsten, doen we aan kennisoverdracht en maken we kennis met elkaars expertise. En onder het genot van een afsluitend drankje maken we natuurlijk ook persoonlijk kennis met elkaar, zodat we elkaar bij vragen makkelijker kunnen vinden en klanten kunnen doorverwijzen. 

Ook in een besloten LinkedIn groep hebben we contact met elkaar en kunnen we elkaar vragen stellen.

Weinig tijd

We hebben gemerkt dat veel professionals interesse in het netwerk hebben, maar niet de tijd of mogelijkheid hebben zich aan te sluiten als partner bij nieuwestap.nl

Voor hen willen we nu ook ons Netwerk voor Scheidingsprofessionals openstellen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat men zich voor een jaar aansluit.

Heb jij interesse? Neem dan contact op via info@nieuwestap.nl en we nemen contact met je op om kennis te maken en de voorwaarden te bespreken.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − = twee
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.